Denksport.nl actie: Top 25 Denksport abonnementen tegen 25% korting

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Nederlanders houden enorm veel van puzzelen. Het is uit onderzoek gebleken dat ruim 65% van Nederland boven de 15 jaar puzzelt( bron: NIPO). In getallen praten we dan over bijna 5 miljoen Nederlandse huishoudens waar er gepuzzeld wordt. Natuurlijk zijn er verschillende puzzels en niveaus waarop men dus deze sport bezigt.

Denksport.nl heeft voor iedereen wel een geschikte puzzel. Het doet er niet toe om welk niveau het dan gaat of om welke soort van puzzels. Bent u iemand die houdt van cryptogram, sudoku of een pittige kruiswoordpuzzel? Zoek het dan op bij Denksport.nl en bestel online. De komende periode mag u van Denksport.nl op de top 25 Denksport abonnementen een 25% korting halen. Puzzel voordelig!

Denksport.nl actie: Top 25 Denksport abonnementen tegen 25% korting 1

Denksport.nl assortiment

Als puzzelaar biedt Denksport.nl u een zeer uitgebreid assortiment aan puzzels aan op verschillende niveaus (1-2 sterren, 3-5 sterren en 6-9 sterren). Ook worden ze voor het gemak gepubiceerd in verschillende formaten (klein, pocket, medium, groot en XL). Het assortiment bij Denksport.nl bestaat uit verschillende soorten puzzels. Voor het gemak zullen we er een paar noemen, zodat u weet wat u mag verwachten. U vindt er bijvoorbeeld Sudoku, Woordzoekers, Zweedse puzzels, Tectonic, Varia, Vakantieboeken, Legpuzzels, Binaire puzzels, Doorlopers, Cijfercodes en andere leuke puzzels. Ruime keus dus. Bezoek de online shop en bestel uw favoriete puzzels.

Denksport.nl actie: Top 25 Denksport abonnementen tegen 25% korting

De komende weken mag u van Denksport.nl EXTRA profiteren van de reeds scherpe prijzen. U krijgt van Denksport.nl de TOP 25 abonnementen voor 25% MINDER. Veel puzzelplezier voor minder geld. Doorzoek het assortiment en bestel uw favoriete puzzels. In de TOP 25 komen onder andere voor Japanse puzzels 4*, Cryptogrammen 3*, Sudoku, Kruiswoord 5*, Varia 3* en andere puzzels. Bekijk de prijzen en bestel vandaag nog.

Over het voldoen van de betaling hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle transacties vinden plaats binnen een goed beveiligde omgeving (thuiswinkel waarborg). Betalingen mogen voldaan worden middels iDeal, PayPal, Mastercard, VISA, American Express, Acceptgiro en Incasso. Puzzel ze!

Schrijf een review