0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

De zomer is afgelopen en de koude maanden zijn aangebroken. Tijd om  weer aan het seizoen aangepaste kleding aan te doen. Het wordt kouder dus moet de kleding automatisch wat dikker. Bij GARCIA kan nagenoeg het totaal gezin naar hartelust shoppen op de geschikte kleding. Ja,u leest het goed. Dames, heren, jongens en meisjes mogen hun kleding tegen de scherpste prijs online bestellen.

GARCIA heeft ook Nederlandse roots

De ‘brand’ GARCIA is van oorsprong uit Italië. De toenmalige eigenaar en zijn geliefde openden in de 70-tiger jaren hun eerste denim fabriek in Italië en hoopten hun passie zo te verspreiden. De eigenaar boekte succes door jeans voor verschillende merken te producren in zijn fabrieken. Uiteindelijk heeft hij besloten om zijn eigen label op te zetten en te vernoemen naar de liefde van zijn leven nl. Isabella Garcia.

Uiteindelijk deed de eigenaar Maurizio zaken met een Nederlandse zakenman bij de naam van Martin Kouwenberg en zo werd deze brand naar Nederland gebracht. Na een paar mindere jaren besloot de eiegnaar zijn brand over te dragen aan de Nederlander die plechtig beloofde met dezelfde passie voort te gaan. En zo werd GARCIA gebracht naar Nederland. Heden ten dage is het een blend van Italiaanse passie en typische Nederlandse designs. Dat is de hedendaagse GARCIA.

Denim Sale at GARCIA

GARCIA heeft graag dat u ook geniet van échet denim. Vandaar dat ze steeds manieren bedenken waardoor u in contact komt met deze brand. Vanaf maandaag 23 september tot en met zondag 6 oktober 2019 hebben ze bijvoorbeeld een heel mooie aanbiedng op jeans. Deze actie zal onder de naam GARCIA Denim Deals gelanceerd worden. Volwassenen mogen 2 jeans aanschaffen voor € 100,- en kinderen mogen hetzelfde doen voor € 60,-. Dat is pas een aanbieding. Het komt tegenwoordig bijna niet voor dat u goede denim vindt tegen deze prijzen. Bekijk vanaf maandag de GARCIA store en bestel uw paar jeans of combineer met uw geliefde.

Schrijf een review