0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Ooit gehoord van OPEN32 en hun mooie acties? Nog niet? Dan is dit moment ideaal om kennis te maken met deze zaak. OPEN32 is een multibrand fashionstore waar u jeans en casual kleding van de beste merken mag halen. Door de jaren heen is OPEN32 gegroeid tot een keten met een 70-tal winkels aan verbonden en ook nog een online shop.

Simpel shoppen op categorie bij OPEN32

Het is een lust om te shoppen bij OPEN32. De shops (fysieke) zijn zodanig ingericht dat u binnen de korste keren hetgeen vindt waar op zoek naar bent. Maar daar is het natuurlijk niet bij gebleven. Ook de webshop van OPEN32 is zodanig ingericht dat u niet hoeft te zoeken. Alles is netjes per categorie gesorteerd. U kunt kiezen uit onder andere de volgende categorieën: basics, truien, vesten, jassen, blazers, broeken, rokken, ondergoed, jumpsuits & overalls, accessoires, vesten en T-shirts & tops.

Top merken maken de dienst uit

Bij OPEN32 kunt u alleen shoppen op top merken. Het is gewoon zo. Vanaf het begin heeft deze ‘brand’ uitsluitend merken opgenomen die een bepaalde garantie bieden qua kwaliteit. Deze zijn onder andere : Madness, G-STAR RAW, Vero Moda, Levi’s, Tommy Jeans en ook Modström. Later is ook het eigen merk van OPEN32 toegevoegd n.l SILVERCREEK. Niets is natuurlijk beter dan goedkoop shoppen op uitstekende merken.

Dames jassen in de aanbieding bij OPEN32

De koude maanden zijn aangebroken. Tijd om lekker dik gekleedt te gaan. Het is zeker van belang om een goede jas of korte jack te hebben die gaat met de rest van uw outfit. Vooral de dames letten over het algemeen meer op dat hun jas of korte jack goed past met hun garderobe. Ook dit seizoen heeft OPEN32 leuke jassen en korte jacks van de beste merken speciaal toegevoegd aan het assortiment. OPEN32 brengt u merken waaronder: SILVERCREEK, Tommy Jeans, Madness en G-STAR RAW.

En nu het leuke. Dit weekend mag u extra voordelig shoppen op dames  jassen van het merk Madness en wel de modellen Mimi en Maddy. Deze modellen mag u tot en met zondag 22 spetember 2019 bestellen voor slechts € 59,95 per stuk ( normaal € 99,95). Get yours at OPEN32 ladies!

Leave a Reply