Crash Deals op games & consoles bij Shop4NL

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Shop4NL heeft al een heel goede reputatie opgebouwd als het gaat het voorzien in goede entertainment. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere delen van Europa is deze webwinkel aanwezig om u entertainment te brengen. Dan weet dat ook. Voor nu is de focus op de Nederlandse tak van deze webwinkel. Er zijn voortdurend heel leuke deals op entertainment items te vinden bij Shop4. Nu hebben ze bijvoorbeeld lopen de Crash aanbiedingen op bord- & kaartspellen en binnenkort de Crash Deals op games & consoles. 

Uitgebreid assortiment aan entertainment

Shop4 heeft ten doel u te voorzien van items die te maken hebben met entertainment. Vandaar dat het assortiment bestaat uit onder andere Games, Consoles, Bord-en Kaartspellen, Film & Tv-series en Muziek & Boeken. Maar daarbij is het niet gebleven. Door de jaren heen is het assortiment aangevuld met andere categoriën waaronder Elektronica, Kleding, Sport & Buitenhuis, Home & Tuin, Verzamelobjecten en ook Speelgoed.

Crash Deals op games & consoles bij Shop4NL

Speciaal voor de gamers zijn er van 15 juli tot en met 17 juli 2019 een speciale Crash Deals op onder andere games en consoles. Games zoals Mortal Kombat 11, Minecraft, Super Mario Maker 2, A Plague Tale Innocence, PAW Patrol ON A Roll, Fire Emblem Three Houses, Pokemon Let’s Go Eevee!, Monster Hunter, Tekken 7 en tal van andere games zullen gedurende deze dagen tegen super voordelige prijzen te bestellen zijn online. Dit is slechts een kleine greep uit de games die tijdens de Crash Deals online voor aanzienlijk minder verkocht zullen worden.

Maar wat voor nut heeft een leuke game zonder een console? Precies niets. U heeft dus een console nodig (indien u dat nog niet heeft). Tijdens de Crash Deals bij Shop4 NL zult u ook consoles tegen aangepaste prijzen kunnen aanschaffen. Uw PS4, Xbox One en Nintendo Switch haalt u dus ook tegen een heel leuke kortingsprijs. Profiteer van deze Crash Deals bij Shop4NL. Het is vakantie dus ruimschoots tijd om leuke dingen te doen of om uw kinderen bezig te houden na een productief schooljaar.

Schrijf een review