CHRISTMAS GIFT at Mio-Amore: Gratis kerstpakket t.w.v. €94,85 bij order kinderwagen of combi-deal

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Bent u in blijde verwachting? En wilt u dat uw kroost met de beste spullen wordt verzorgd? Dan moet u Mio-Amore als hulp in de hand nemen. Deze winkel voorziet u van onder andere kinderwagens, accessoires (zoals verzorgingstasssen enz) en ook van combinatie-pakketten ( kinderwagens+ autostoel). Voor een uitstapje met de baby weet Mio-Amore goed in te komen. Zit u in Nederland of België? Dan mag u rekenen op GRATIS verzending! U mag de producten zelfs thuis testen en dergelijke. Kortom een complete service.

Mio Amore kinderwagen Milano combi-deal

Mio-Amore X-mas deal: GRATIS kerstpakket t.w.v. €94,85 bij aankoop kinderwagen of combi-deal

Heeft u een kinderwagen nodig of wilt u direct gaan voor een combinatie-deal (kinderwagen+autostoel)? Bekijk dan het assortiment van Mio-Amore en bestel. Er is keus uit verschillende Combi-deal modellen zoals Milano, Bologna, Veneto, Florence, Pisas en anderen. Vanaf €299,- bent u al zeker van dat uw kroost goed zit. Ook kunt u separaat een kinderwagen van het merk ELASTICO aanschaffen. Die zitten lekker en zijn VEILIG. Alle producten zijn trouwens voorzien van EN-veligheidscertificaat.

In verband met kerst is er een heel mooie actie. Echter moet u er wel heel snel bij zijn, want die duurt tot donderdag 20 december 2018. Bij aankoop van een kinderwagen of Combi-deal krijgt u namelijk een verzorgingstas, voetenzak én een paraplu cadeau ( waarde van €94,85). Maak gebruik van de gelegenheid en laat uw kind EXTRA genieten.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review