Cha-Label.com voor authentieke mode tegen scherpe prijzen

Geldig vanaf tot

Cha-Label.com voor authentieke mode tegen scherpe prijzen
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Wilt u aparte mode die handgemaakt wordt door lokale ambachtslieden? Dan moet u de collectie van Cha-Label online bekijken en bestellen. Het assortiment bestaat uit items die een multiculturele -en eclectische mix vertegenwoordigen. U vindt er elementen terug van culturen die haast alle delen van de wereld vertegenwoordigen. Bent u het type dat graag aparte en uitzonderlijke mode durft aan te doen? Cha heeft dan de meest aparte en unieke schoenen, tassen en andere accessoires die u zich maar kan indenken. Voor one-of -a -kind producten moet u gewoon Cha online bezoeken en bestellen.

Shopper - cognacOpen toe boot - sandBikerjack - cognac

Aparte Mode aan het trenden die Animal-friendly is

Cha vergaard hun materialen op een zeer respectvolle manier. Het leer is afkomstig van dieren die uiteindelijk bestemd waren voor directe consumptie. De dieren hebben tijdens hun leven flink en vrij rond kunnen grazen. Het leer is niet voor niets het mooiste en duurzaamste die u op de markt zal tegenkomen. Op een vredige manier verkregen dus. Ook wordt er gebruik gemaakt van Italiaanse Merinowol (100% diervriendelijk). De schapen worden pijnloos geschoren en wordt het wol tot stof gewoven. De dieren worden dus respectvol behandeld en de kwaliteit is uitstekend.

Stoere mode door samenkomst van comfort en luxe

De mode die u bij Cha kunt bestellen is het resultaat van comfort en luxe die worden samengebracht. Shoenen die u een hippe, vrolijke en stralende look geven. tassen die praktisch en toch stijlvol zijn. Jassen die de stoere vrouw zeker zullen aanstaan en accessoires die elke outfit zullen be-complimenteren. One-of -a-kind producten die u die aparte look zullen geven kunt u dus vrijelijk bestellen bij Cha-Ethnic Luxury.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Cha-Label.com voor authentieke mode tegen scherpe prijzen
Gemiddeld 7 op basis van 6 reviews

Reageer