Carl Denig actie: 10% discount op ALLES!

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Carl Denig staat bekend als dé plek waar u veel dat te maken heeft met outdoor kan bestellen. Deze zaak is opgericht door Carl Denig, nadat hij zijn 2-jarige opleiding tot kapper heeft afgerond in London. De eerste producten die werden vervaardigd door Carl Denig waren tenten. Deze werden vervaardigd in zijn atelier te Rokin (Amsterdam). Daarna werd er ook kleding toegevoegd aan het assortiment vanaf 1924. De scouting in Nederland wist dat ze in Carl Denig de “shop in shops” hadden voor spullen.

Carl Denig actie: 10% discount op ALLES! 1

Ruim assortiment aan outdoor spullen

Carl Denig verkoopt zoals aangegeven veel dat met de outdoor te maken heeft. U vindt er kleding  zoals jassen, shirts, shorts, vesten, ondergoed en meer. Ook voor schoenen bent u er terecht. U vindt er gegarandeerd schoenen voor hicking, klimmen, winter( boots), wandelen en ook slippers & sandalen. Indien u wenst te overnachten zijn er naast de tenten( Nigor en Trekking) ook nog slaapzakken, lakenzakken, matten en accessoires. De kampeerders hebben vaak genoeg ook spullen zoals branders, messen& tools, brillen & kijkers, tafels & stoelen, wandelstokken en dergelijke nodig. Carl Denig voorziet daarin. Deze webwinkel heeft zich door de jaren heen ontpopt tot een ware “one stop shop”  als het gaat om de outdoor.

Carl Denig actie: 10% discount op ALLES!

Gaat u binnenkort op kamp? Moet u nodig spullen aanschaffen? Bezoek dan de online winkel van Carl Denig en haal al het nodige tegen de scherpste prijzen. Dé outdoor specialist van Nederland voorziet in het beste tegen prijzen die u elders NIET zult tegenkomen. Dan nog proberen ze creatief te wezen en het EXTRA voordeel voorop te stellen. Dat geschiedt door de SALE en andere actiemodellen.

Gedurende augustus mag u met gebruik van de promotiecode: CarlDenig1912 een 10% korting op ALLES binnenhalen. Ook op de huidige aanbiedingen krijgt u met gebruik van de code 10% inmindering op het kortingsbedrag. Haal u voordeel vandaag nog bij Carl Denig en bespaar!

Schrijf een review