Cadeau weken bij Online.nl live!

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

We zitten in de periode van het geven. Onlangs was het nog Black Friday en Cybermonday. Diverse winkels en bedrijven hebben flink hun best gedaan om zoveel als mogelijk terug te geven aan hun trouwe klanten. Of het is ze gelukt om middels de kortingen tal van nieuwe klanten te bekoren. Online.nl heeft ook meegedaan aan deze kortingsdagen. Wat heeft Online.nl zoal gedaan? Deze zaak zit in de branche voor Internet & TV en ook Alles-in-1. Tijdens Black Friday/ Cybermonday mocht u bij het afsluiten van een contract voor Internet & TV en/of Alles-in-1 kiezen uit cadeautjes. En dat gaat even door! De Cadeauweken bij Online.nl zijn gelanceerd. Interesse? Leest u dan maar even mee.

Cadeauweken bij Online.nl live!

Deze deal is een voortzetting van het mooie welke u de afgelopen tijd werd gepresenteerd aan acties. De voortzetting van de actie kreeg de naam van de Cadeauweken toebedeeld. Wat mag u verwachten? In elk geval heel veel voordeel. Tijdens de cadeauweken deal heeft u bij de keus van Internet en TV & Alles-in-1 de mogelijkheid om te kiezen uit cadeautjes.  Deze zijn een Chromecast, een Google Home Mini of een Cashback van € 30,-. Maar dat is alleen bij het sluiten van een contract.

Er zijn verschillende varianten van pakketten waaruit u kunt kiezen. We zullen een paar vluchtig behandelen voor u, waardoor u een inzicht heeft de mogelijkheden.

Internet en TV of Alles-in-1?

Online.nl heeft verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen.  En paar voorbeelden zijn:

Internet en TV

  • Aansluiting op het betrouwbaar KPN netwerk
  • Gratis WiFi-modem
  • Max. internet tot 100Mb/s
  • Access tot 80+ tv-zenders incl. FOX Sports 1,2 en 3

Internet, TV en Bellen

  • Aansluiting op het betrouwbaar KPN netwerk
  • Gratis WiFi-modem
  • Max. internet tot 100Mb/s
  • Access tot 80+ tv-zenders incl. FOX Sports 1,2 en 3
  • Als extra Gratis telefoonlijn

Deze pakketten krijgt u gedurende de eerste 6 maanden voor € 30,- p/mnd i.p.v. voor de gebruikelijke € 45. Sluit een deal af, ontdek complete ZEKERHEID en ook nog een cadeau ( de chromcast/Google Home Mini ontvangt u 8 weken na de bestelling). Alle instructies krijgt u zeker mee, daarvoor hoeft u niet te vrezen.

Schrijf een review