Cadeau kopen? Juul Kadoshop geeft 10% discount op alles!

Geldig vanaf tot

Cadeau kopen? Juul Kadoshop geeft 10% discount op alles!
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Iemand verrassen met een kado i.v.m een jaardag of een andere gelegenheid? Altijd leuk toch? Het is bijna onvervangbaar om de reactie van de persoon te zien. Soms staan we er niet bij stil hoe blij we mensen maken maken met een kado. Toch is er vaak genoeg een grote vraag? Wat moet u kopen voor de persoon? Niet altijd is het even makkelijk om een kado uit te kiezen. De ene hoeft in principe niets, de ander heeft al alles, zus vindt alles op haar plaatst en broer kan maar niet aangeven wat hij leuk vindt. Wat een uitdaging! Gelukkig is er een shop die u bijstaat en oplossingen biedt. Dat is ‘JUUL”! JUUL helpt u om het ‘CWTG’ gevoel oftewel ‘The Can’t Wait To Give feeling’ te omarmen. U weet bij voorbaat dat u een super leuk kado zal vinden bij Juul en dat de ontvanger super verrast zal zijn bij het openen. Wilt u een kado kopen? Doe het vandaag nog, want JUUL Kadoshop geeft 10% discount op alles!

JUUL Kadoshop to the rescue!

Vaak genoeg is het een uitdaging om een perfect kado te vinden voor iemand. Vooral als u niet weet wat u de persoon kado moet maken. JUUL staat gelukkig klaar om u tal van oplossingen aan te bieden. Het assortiment van JUUL bestaat uit losse kado’s, samengestelde kadosets en ook nog kadootjes die u voor uzelf mag uitkiezen. De verrasser mag toch ook verrast worden? In de zoveel tijd mag u zichzelf toch wel in de watten? Precies!

De kadosets van JUUL zijn voor nagenoeg elke heugelijk feit én die komen helemaal feestelijk verpakt. Om het persoonlijker te maken kunt u ook wel een met de hand geschreven kaart erbij doen. Wilt u liever een losse kado bestellen? dan kunt u dat ook en dat wordt even feestelijk verpakt geleverd worden. Het is allemaal te kiezen middels het aangeven met maar 1 vinkje op de dashboard.

Heeft u het kado zo snel als mogelijk nodig? JUUL Kadoshop maakt er gauw werk van om uw bestelling te verzenden. Heeft u op een werkdag voor 15.00 uur besteld? Dan mag u uw bestelling de volgende werkdag verpakt en al verwachten.

Juul Kadoshop geeft 10% discount op alles

Wilt u een extra voordeel halen bij het kopen van een kado? Dan moet u shoppen bij JUUL Kadoshop! Tot en met 30 juni 2019 mag u profiteren van een kortingsactie waarbij u 10% EXTRA korting krijgt op ALLES(m.uv. de SALE producten). Koop dus een samengestelde kadoset, sieraden, babyartikelen, woonacccessoires en meer tegen een kortingsprijs. Om in aanmerking te komen voor de korting moet u wel de promotiecode: da1933 gebruiken.

 

Cadeau kopen? Juul Kadoshop geeft 10% discount op alles!
Gemiddeld 9.5 op basis van 4 reviews