Bristol Lentedeals-folder uit!

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

De Bristol Lentedeals-folder uit! Nu mag u dus reeds bekijken en bestellen wat u maar wilt. Loop vooruit en haal de mode volgens de laatste trends online binnen. Bristol is voor nu met de gaande pandemie een ideale plek om uw spullen bij te bestellen. Veilig vanuit uw eigen omgeving plaatst u de bestellingen en deze worden door Bristol geleverd. Wat mag u verwachten tijdens de lentedeals? Leest u dan even mee, neem uw tijd en ontdek wat Bristol ‘in store’ heeft voor u.

Bristol Lentedeals-folder uit!

Bristol heeft de Lentefolder live geplaatst die tot en met 5 april 2020 van kracht is. U mag dan alvast voordleig shoppen op kleding, schoenen en accessoires behorende bij de Lente collectie. Nu kunnen we u niet alles noemen dat voorkomt in de folder, maar een voorprofeje is wel moegelijk. De folder mag u vervolgens op uw eigen tijd grondig bekijken. Er zijn verschillende sneakers (Trend One) opgenomen in de collectie vanaf €19,99, T-shirts vanaf €9,99, Blazers voor dames vanaf €29,99 en meer. Daarnaast ziet u ook welke deals zullen lopen. Bekijk bijvoorbeeld de ‘DUBBELDEALS’ op Ballerina’s, 1 paar kost €9,99 en bij 2 paar betaalt u slechts €14,99. Dat is al een besparing van €4,99.

Kies een gehaaide outfit voor de kinderen

Bristol maakt het u gemakkelijk. Voor de jongens en meisjes hoeft u niet al te veel te zoeken, want er liggen leuke suggesties klaar qua pakjes. U heeft de optie om dan een hele outfit te bestellen. Bekijk samen met de kids en als ze het leuk vinden mag het zo besteld worden. Heel leuk om nu samen achter de PC te zitten. Een leuke activiteit en extra tijd om van elkaars aandacht te genieten. Ook op kleding voor de kinderen valt er te besparen door de dubbeldeals.

U mag de Bristol winkels natuurlijk wel bezoeken, maar dan moet u wel even letten op de openingstijden vanwege het coronavirus. Het beste is om uw bestelling online te plaatsen en het te laten leveren.

Aanbiedingen.com staat klaar om u de beste deals te presenteren. U zit lekker thuis en mag dan vanuit uw veilige, vertrouwde omgeving uw producten selecteren en tot aan huis laten leveren. Shop online en minimaliseer voorlopig overbodig intermenselijk contact.

 

Schrijf een review