Breng kleur in huis en krijg een GRATIS kwast van Onlineverf.nl

Geldig vanaf tot

Breng kleur in huis en krijg een GRATIS kwast van Onlineverf.nl
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Om de zoveel tijd wilt men veranderingen aanbrengen aan de omgeving waar ze verblijven. Het kan van het herinrichten naar het veranderen van kleur in huis varieëren. Vooral een andere kleur kan veel doen veranderen aan een omgeving. De kunst is natuurlijk ook om kleur met de perfecte kwaliteit aan te brengen. Onlinverf.nl heeft het tot een missie gemaakt om u te voorzien van alles dat maar te maken heeft met verven. U vindt er bijvoorbeeld verf, benodigdheden, werkschema’s & meer.

 Besteedt €100,- bij Onlineverf.nl en krijg kwast t.w.v. €12,95 GRATIS!

De komende maanden heeft Onlineverf.nl een heel unieke aanbieding voor u. Bij het besteden van tenminste €100,- bij online aankopen krijgt u een professionele kwast GRATIS ter waarde van €12,95. Dit betekent dat indien u gaat verven het veel makkelijker kan gaan met de juiste instructies en de perfecte kwast. Wilt u in de lente of in de zomer lekker een andere kleurtje geven aan het huis of een ruimte in huis? Dan heeft u ruim de tijd om er aan te werken. Deze aanbieding loopt tot en met 31 december 2018.

 

Andere standaard voordelen bij Onlineverf.nl

Naast deze aanbieding streeft Onlineverf.nl er altijd naar een de klant voordelig uit te laten komen. U mag standaard rekenen op bepaalde voordelen waarvan we een paar voor u zullen opsommen. Enkele standaard voordelen zijn:

  • De optie om achteraf te betalen voor bestellingen
  • U kunt inkopen doen voor tot 40% goedkoper dan bij de concurrentie
  • Advies- in het geval u even de kluts kwijt bent mag u rekenen op online support(GRATIS)
  • Bestelt u vandaag? Dan heeft u het morgen reeds binnen

Deze voordelen zijn dus niet te verwaarlozen bij Onlineverf.nl

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Breng kleur in huis en krijg een GRATIS kwast van Onlineverf.nl
Gemiddeld 10 op basis van 2 reviews

Reageer