Breek de Week met Kwalitaria: betaal €1,- voor een Rundvleeskroket

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

De zomer is nog aardig aan de gang. Hoewel het eind nadert is er nog genoeg om van te genieten. Het beste seizoen van het jaar is om te genieten van alle soorten lekkers op het terras of in de achtertuin. Kwalitaria heeft speciaal voor de zomer een aangepast menu opgesteld om u te laten genieten. Bestel uw heerlijke zomerse gerechten en ontdek ze stuk voor stuk. Ook krijgt u elke woensdag een Breek de Week aanbieding waaraan ze een bepaald gerecht koppelen. Van de week betaald u bijvoorbeeld slechts € 1,- voor een overheerlijke Rundvleeskroket. Geniet dus deze week ook!

Breek de Week met Kwalitaria: betaal €1,- voor een Rundvleeskroket 1

De lekkerste zomerproducten bij Kwalitaria

De zomer staat bij Kwalitaria in het teken frisse, pittige en heerlijke seizoensspecialiteiten. Het menu is dus aantrekkelijk gemaakt. U mag van Kwalitaria onder andere ontdekken de Salsa Chicken Wrap ( een wrap gevuld crispy chicken, geraspte cheddar cheese, rucola, rode uienringen en ook nog de overheerlijke tomatensalsa), Crispy Chicken Burger ( deze burger is gemaakt van heerlijk knapperige kipfilet en heeft als topping de  échte Beemsteer kaas, rode uienringen , plakjes augurk en ook nog rucola), de Nacho Special (allerlekkerste frietjes i.c.m. een topping van Mexicaanse nacho chips) of de Pulled Chicken Kroket. En om alle heerlijke gerechten naar beneden te mag u de Limoen citroen milkshake proberen. Dit alles en meer maakt het menu van Kwalitaria tijdens de zomer.

Breek de Week met Kwalitaria: betaal €1,- voor een Rundvleeskroket

Kwalitaria Breekt de Week dit keer met een heel lekkere snack. Alleen op woensdag 21 augustus 2019 mag u een Rundvleeskroket voor € 1,- online bestellen. Voor slechts € 1,- geniet u dus van een goed gevulde smaakvolle Rundvleeskroket.

U besteld online bij Kwalitaria en heeft daarbij de keus aan te geven om uw bestelling te laten bezorgen of om het af te halen ( de bestelling wacht op u). Om in aanmerking te komen voor de speciale prijs moet u wel de promotiecode: rund1 te gebruiken.

Volg aanbiedingen.com elke week en Breek de Week met de overheerlijke gerechten van Kwalitaria tegen smakelijke prijzen.

Schrijf een review