0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Wilt u later dit jaar weer een beetje op vakantie? Heeft u in de planning een reis rond september of oktober? Dan zou een mooie busreis in het najaar helemaal goed zitten. Oad.nl heeft tal van najaarsreizen in het verschiet liggen tegen heel scherpe tarieven.

Oad.nl heeft een heel uitgebreid en prachtig aanbod aan najaarsreizen naar locaties waaronder Frankrijk, Duitsland, Portugal, Spanje, Oostenrijk en Italië.  Of wilt iets verder op avontuur gaan? Dan mag u ook kiezen uit verre rondreizen naar onder andere Bali, Zuid-Afrika of zelfs Thailand.

Oad najaarsreizen compleet verzorgd

Oad.nl regelt het liefst alles compleet voor u. Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over tal van zaken. Indien u echt wilt genieten van uw vakantie kunt u het best kiezen voor één van de volledig verzorgde trips die Oad.nl aanbiedt. Oad neemt u alle rompslomp uit de hand en zorgt daarnaast ook nog voor excursies en overnachtingen naar de mooiste bestemmingen.

Reizen met gegarandeerd vertrek

Vaak komt het voor dat u een trip boekt, maar hoort dat het doorgaat op basis van bezetting. Het is dus niet zeker als de hele trip uiteindelijk doorgaat. Een afgezegde trip kan zorgen voor een grote teleurstelling. Oad wenst dat niet voor haar klanten en regelt alles zodanig dat de trips gegarandeerd voortgang vinden. Vanuit Oad reist u dus op basis van gegarandeerd vertrek.

Boek vandaag nog Najaarsreis met vertrekgarantie via Oad.nl

Vanaf vandaag tot aan 31 juli 2019 mag u van Oad.nl een Najaarreis boeken met vertrekgarantie. De periode van vakantie of vertrek is dan september of oktober. Doorzoek het aanbod van Oad en ontdek de geweldige Najaarsreizen van Oad.

Er valt bijvoorbeeld te kiezen uit:

  • Busreis Gezellig langs de Moezel (Duitsland) voor 5 dagen v.a. €359,-
  • Busreis Nauders in Tirol en de Bernina Express (Oostenrijk) voor 10 dagen v.a. €569,-
  • Stedentrip Londen & Windsor Castle (Groot-Brittannië) voor 5 dagen v.a. €399,- 

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van trips waaruit u kunt kiezen de komende periode. Als alles goed is mag u van Oad.nl kiezen uit meer als 151 van dergelijke trips.  Bezoek de website van Oad en kies de geschikte trip uit. Vertrek dus gegarandeerd met de trips van Oad.nl.

Leave a Reply