Boek een voordelige Kerstreis 2019 via Oad.nl

Geldig vanaf tot

Boek een voordelige Kerstreis 2019 via Oad.nl
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

We stevenen af naar het eind van het jaar. Voordat u denkt is het weer de gezelligste tijd van het jaar. Er valt tegen die tijd altijd heel veel te doen. Feestjes, cadeautjes, gezellige mensen en lekker eten. Iedereen hunkert al ernaar. Of wilt u dit jaar de kerstperiode anders vieren? Een beetje aangepast? Dan heeft Oad een heel leuke alternatieven klaar voor u. Oad biedt namelijk een scala aan kerst-en nieuwjaarsreizen aan die lopen door heel Europa. Reizen die tot in de puntjes goed geregeld zijn. Boek vandaag nog een voordelige Kerstreis 2019 via Oad tegen een voordelige prijs. 

Merry X-Mas met Oad.nl

Kerst mag dit jaar best wel anders gevierd worden? Vindt u dat zelf ook niet? Ga onbezorgd op vakantie met Oad.nl. Alle trips van Oad zijn de perfecte combinatie van lekker eten, goed gezelschap, uitstekende hotels en comfortabel vervoer (bussen).

Waar brengt Oad.nl u met Kerst dit jaar? Oad.nl heeft een heel assortiment aan Oad klassiekers en kerstspecials. Deze Oad klassiekers en kerstspecials zijn al jaren populair en er zijn tal van gasten die dat kunnen beamen. Van ‘t jaar heeft Oad toevoegingen gedaan aan het reeds spectaculiar assortiment. Per dit jaar kunt u bijvoorbeeld gezellig naar Schotland tijdens kerst of lekker naar Berlijn op een 6-daagse trip. Ook is er een romatische, indrukwekkende Nieuwjaarscruise over de Rijn toegevoegd die slechts € 719,- kost (all in). 

Wilt u liever op een korte trip of kerstmarkten? Dan bent u ook hier op het juiste adres. Oad.nl heeft een mooi aanbod dagtochten die u zullen brengen naar de mooiste kerstmarkten in Europa. Daarnaast kunt u ook op een snelle 2- of 3 daagse kerstshopreisplaanen naar Berlijn & Frankfurt of Dortmund & Münster.

Boek een voordelige Kerstreis 2019 via Oad.nl

U wordt door Oad.nl in de gelegenheid gesteld om een voordelige Kerstreis te plannen. Dit alles is heel mooi ‘verpakt’ in een voordeelpakket bestaande uit:

  • een GRATIS Oad toilettas per persoon;
  • kwijtschelding van de reserveringskosten á € 25,-.

Dit geldt bij boekingen gedaan t/m 19 augustus 2019. Hoe werkt het? Natuurlijk selecteert u de trip waarop u wilt gaan. Tijdens uw reservering gebruikt u bij stap 1 de actiecode OAD19KERST en de korting komt u per direct toe. Er zijn wel een paar voorwaarden waarop gelet zal moeten worden. De korting is bijvoorbeeld niet geldig op kerstmarkt dagtochten en verder moet de totale reissom ook nog min. € 499,- te bedragen. 

Reageer