0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Wilt u de aankomende herfst met het gezin naar buiten? Bent u op zoek naar een ideale plek om het gezin naar te brengen? Lijkt een trip naar Hongarije wat? Mooi, want Villapark Várgesztes staat klaar om u en uw gezin op te vangen.

Waarom kiezen voor Villapark Várgesztes? In Hongarije is Villapark Várgeztes een geschikte uitvalsplek om een betaalbare en bovenal leuke vakantei beleven met uw totaal gezin. De herfst is kouder, maar dat betekent niet dat het minder plezierig is. Hongarije biedt u natuurrijke gebieden en overheerlijke gerechten aan. Het is gewoon de cultuur van het land om u een warm onthaal te geven.

Boek een trip naar Villapark Hongarije (kinderen genieten GRATIS verblijf)

De trip naar Villapark Várgesztes brengt u naar accommodaties zoals een Comfort Villa voor slechts € 558,60 voor de duur van 8 dagen. dat is voor het totaal gezin ( ouders en kinderen). Daarbij komt nog bij kijken dat 4 kinderen tot 14,99 jaar GRATIS accommodatie en catering zullen genieten tijdens het verblijf. Indien er meer kinderen zijn zullen die natuurlijk het regulier tarief betalen.

Een trip die in het geheugen gegrift zal blijven

Het gebied rond Villapark Várgesztes is zeer geschikt voor wandelen, fietsen en voor mountainbiken. Genoeg activiteiten om het gezin dus bezig te houden. Terwijl de kinderen zich daarmee bezig houden kunnen de ouders een beetje relaxen en genieten van de ontspannende wellness-faciliteiten. Bijvoorbeeld een duik in het binnenzwembad. Na een drukke dag mag het totaal gezin zich dan tegoed doen aan heerlijke gerechten bij het parkrestaurant.

Voorwaarden om te boeken

Natuurlijk gaat u bij het boeken wel moeten voldoen aan bepaalde voorwaarden. Dat is meer ter bescherming van beide partijen. De voorwaarden zijn onder andere:

  • U betaalt 30% aanbetaling na reservering (6 dagen);
  • De resterende 70% van het totaal bedrag moet binnen 6 weken vóór aankomst volledig zijn voldaan;
  • Er geldt een Waarborgsom: € 250,- waarborg of creditcard garantie bij aankomst te betalen. U krijgt het geldt terug bij vertrek indien er geen schade geconstateerd is;
  • De toeristenbelasting bedraagt voor personen boven de 18 jaar per nacht 490 HUF;
  • Indien er een wijziging in de boeking voor aangebracht moet u per boeking € 15,- voldoen.

Dit zijn de standaard voorwaarden. Er zijn wel een paar optionele EXTRA’s die u beter kunt bekijken in de aanbieding. Lees alles goed door en kies welke accommodatie het best lijkt voor uw gezien en geniet!

Schrijf een review