0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Oad.nl heeft heel veel verschillende trips die ze aanbieden tegen de scherpste prijzen. U heeft zeker vaker gelezen over de stedentrips, fietsvakanties, zonvakanties, wandelvakanties, busreizen, winterreizen en meer. Dat alles vindt u zeker weten bij Oad.nl tegen de allerbeste prijzen. Momenteel zijn er tal van acties die enorm veelbelovend zijn. U kunt bijvoorbeeld een trip kiezen om tijdens de kerst of het nieuwe jaar te ondernemen. Oad heeft deze trips verwerkt in een heel mooi voordeelpakket. Bekijken maar! terug naar de orde van de dag. Wilt u nu uw relatie een beetje leven geven? Hecht u waarde aan een beetje romatisch tintje? Boek dan een last minute cruise over de romantische Rijn via Oad en breng de romance terug.

De Rijn en romantiek

Elke relatie kent zo zijn ‘ups’ and ‘downs’, maar met een beetje inzet van beide partijen loopt het meestal wel goed af. Wilt u bijvoorbeeld uw geliefde tonen dat de liefde er nog god in zit? Boek dan de luxe en sfeervolle vanuit de hoofdstad (Duitsland) over de machtige Rijn naar zeer karakteristieke steden waaronder Koblenz, Rüdesheim en zelfs naar Frankrijk (Straatsburg). En onderweg zult u sowieso genieten van de fantastische uitzichten, uitstekende verzorging en ook nog de prima service aan boord van het schip.

Hoogtepunten van deze trip over de Rijn

Elke riviercruise kent hoogtepunten. Dat is wat de trip in feite maakt. Deze riviercruise kent hoogtepunten zoals stops bij de mooie binnenstad van Keulen en de Dom. U zult ook de samenvloeiing van de Moezel en de Rijn in Koblenz; Deutsche Eck meemaken. Daarnaast zult u de kronkelende Rijn aanschouwen die bezaaid is met burchten. Het op een na grootste barokkasteel van Europa in Mannheim zal ook aangedaan worden en natuurlijk ook Straatsburg, de prachtige Franse stad in de Elzas.

Boek een last minute cruise over de romantische Rijn via Oad

Deze trip is een last minute trip met een extra voordeel aan gekoppeld. Indien u tot en met 17 augustus 2019 kiest om deze Super Last Minute Rijn Riviercruise te boeken, komt uw Plus ONE GRATIS mee. Twee gaan op de cruise voor de prijs van één. De prijs is € 545,- en het vertrek is gesteld op 21 augustus 2019. Stap op de MS Crucebelle en geniet van een heerlijk verblijf. U kunt op de site van Oad alles uitgebreid doorlezen.

Schrijf een review