Boek een Kerst-en/of Nieuwjaarsreis zonder reserveringskosten te betalen bij Oad.nl

Geldig vanaf tot

Boek een Kerst-en/of Nieuwjaarsreis zonder reserveringskosten te betalen bij Oad.nl
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Kerst en het nieuwjaar zijn tijden die een ieder tegemoet ziet. De lekkere sfeer en het lekker eten. We kijken er zeker naar uit. Maar het kan wel voorkomen dat u ervoor kiest om het voor een keertje anders te doen. Gewoon anders dan normaal genieten van deze feestdagen. Hoe dan? Een heel goede mogelijkheid is om het in het buitenland te vieren. Ja, een kerst-of nieuwjaarsreis. Helemaal geen slecht idee.

Via Oad.nl kunt u nu reeds boeken en zich van een plek verzekeren. Vergist u zich niet, deze reizen zijn enorm in trek en zijn al snel volgeboekt. Oad weet dat en komt u zelfs tegemoet. Bij het boeken van een vroege Kerst/Nieuwjaarsreis hoeft u geen reserveringskosten á € 25,- te betalen. Daarnaast krijgt u ook nog een gratis Oad toilettas.

Kerst-en nieuwjaarsreizen door Europa

Reizen door Europa is zeker heel leuk en ontspannend. De rijke historie van Europa is zeker een goede basis om leuke reizen in elkaar te zetten. Daarom heeft Oad een scala van reizen aan te bieden. En ze laten niets aan een toeval over. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. U hoeft zich geen zorgen te maken over lekkere gerechten, comfortabel vervoer, uitstekende hotels en niet te vergeten een goed gezelschap. Oad maakt het tot een missie om uw vakantie tot een onbezorgde te maken met heel veel mooie herinneringen. Daar heeft u de Oad klassiekers en kerstspecials voor.

Er zijn voor dit jaar ook een paar nieuwe trips bij. U mag bijvoorbeeld naar het gezellige Schotland of lekker naar Berlijn voor 6 dagen. Wilt u cruisen? dan mag u de Nieuwjaarscruise over de Rijn proberen. Ook mag u tijdens kerst de drukbezochte kerstmarkten naar Dortmund & Münster of Berlijn & Frankfurt proberen. Gewoon nieuw en het proberen waard.

Boek een Kerst-en/of Nieuwjaarsreis zonder reserveringskosten

Heeft u interesse in zo een dergelijke trip? Boek dan tot en met 19 augustus 2019 zo een trip bij Oad. U krijgt dan een totaal voordeelpakket voorgeschoteld. U betaald geen reserveringskosten à € 25,- en krijgt ook nog een Oad toilettas per persoon. Zolang de min. reissom € 499,- is. Bij het reserveren gebruikt u gewoon bij stap 1 actiecode OAD19KERST. Boek dus vandaar nog en laat de rest over aan Oad.

 

 

Reageer