Blushfashionstore Vriendinnendag actie: 15% korting op ALLES!

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Blushfashionstore Vriendinnendag actie een uitkomst! Nu zit nagenoeg heel Nederland zo een beetje op ‘lockdown’ en is er dus relatief minder publiek op straat.  Wilt u dan bij het normaliseren een nieuwe ‘look’ uitstralen? Breng dan nu u thuis bent, een bezoek aan de online winkel van Blushfashionstore.nl! Lekker veilig achter uw PC, smartphone of laptop. U doorzoekt zelf de webshop en kiest op basis van de nodige criteria alles. Haal vandaag nog uw on-trend sieraden, accesoires en natuurlijk ook kleding & fashion tegen de scherpste prijzen. Of kan het voordeliger? Natuurlijk, want Blushfashionstore heeft i.v.m. vriendinnendag een heel leuke deal. De Blushfashionstore Vriendendag actie geeft 15% korting op ALLES! Shop voordelig op deze dag. 

Blushfashionstore Vriendinnendag actie: 15% korting op ALLES!

Op 18 maart is het vriendendag en deze mag best wel gevierd worden. Benty u dankbaar dat u goede vrienden heeft waarop u mag rekenen en veel mee kan delen? Zoekt u naar een manier om ze een beetje extra te verwennen? Grijp dan deze kans aan om ze te verwennen. Bestel voor uw vriendin iets leuks bij Blushfashionstore.nl en strijk een korting van 15% op met gebruik van de beschikbare code. Code = ‘Friends’. Bij het verreken voert u de code in en de korting wordt automatisch afgetrokken. Ook bestaat de kans er natuurlijk ook dat u doet aan eeen beetje zelf verwennerij. Kies uit wat u leuk vindt en gebruik dezelfde code om uw korting te genieten.

Cadeaukaart Blushfashionstore ideaal geschenk

Wilt u heel graag iemand verwennen, maar bent u bang dat u een verkeerde pasvorm of ‘smaak’ selecteert? Laat het dan zelf door de persoon doen. Verras degene dan met een cadeaukaart van Blushfashionstore! U kunt deze aankopen voor de bedragen €10,00/ €20,00/ €50,00/ €75 ,00 en ook €100,00.  Zo mag uw vriendin zelfs naar hartelust online shoppen. Vooral nu daar men zo een beetje genoodzaakt meer thuis moet blijven is dit een heel goed cadeau. Just to show that u appreciate the friendship!

Altijd een voordeel bij het shoppen!

Shoppen bij Blushfashionshop kent altijd een voordeel. Zo komt u in aanmerking voor GRATIS verzending bij een bestelwaarde vanaf €75 ,00. In het geval de bestelling vandaag voor 23:30 uur is geplaatst, krijgt u die morgen tot aan huis geleverd. Over het betalen hoeft u zich niet al te veel druk te maken. U mag gebruik maken van verschillende betaalmogelijkheden ( Achterf Betalen ook een optie). Daarnaast presenteert Blushfashionstore.nl u een snel wisselende collectie ( wekelijks). Blijf binnen en shop voordelig en bovenal veilig via Blushfashionstore.nl.

Aanbiedingen.com moedigt u aan om zoveel als mogelijk van huis uit uw bestellingen te plaatsen. Bespaar op een veilige, voordelige manier.

Schrijf een review