0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

De tijd voor het spelen van de bekerfinale dringt. Feyenoord staat in de finale en gaat de klus klaren. Qurrent, die sponsor is van de trots van Rotterdam gaat dit natuurlijk niet zo aan zich voorbij laten gaan. Het is ook tijd om de klanten te verrassen met een aanbieding waaruit er EXTRA voordeel gehaald kan worden. Het klimaat staat nog steeds centraal bij Qurrent en er wordt gewerkt aan producten die dat dan ook blijven beschermen. 100% Groene stroom hoort erbij en met het leveren van stroom uit Nederlandse wind/zon voldoet Qurrent ruimschoots.

Stap over en win met Qurrent en Feyenoord

Qurrent en Feyenoord zijn partners. Als er iets te vieren is hebben beiden dus aandeel erin. Feyenoord staat op het punt om de beker te winnen en geeft Qurrent dan een heel leuk presentje mee aan nieuwe klanten. Bij de overstap naar Qurrent (3 jaar  vast contract) komt u in aanmerking voor 1 jaar GRATIS groene stroom.  Als Feyenoord de winst scoort, dan scoort u dus ook. Des te meer reden om Feyenoord ook moreel te ondersteunen. Een heel unieke kans om over te stappen naar een contract met garantie op 100% groen stroom(Nederlandse wind en zon).

Bliksemtransfer naar 3 jaar contract Qurrent met1 jaar GRATIS groene stroom (t.w.v €195,29)

Voordelen van de bliksemtransfer naar Qurrent

Maak gebruik van de tijdelijke aanbieding en stap over naar Qurrent. De voordelen van het aangeboden 3 jaar vast contract zijn:

  • 100% groene stroom afkomstig van Nederlandse zon/wind
  • Bij winst van Feyenoord ontvangt u 1 jaar GRATIS groene stroom t.w.v. €195,29
  • Geen winst? Ook geen probleem, dan nog maakt u recht op een half jaar GRATIS stroom
  • Begeleiding bij de overstap naar Qurrent

Dit aanbod is van tijdelijke aard, dus als u het een lucratieve deal vindt snel overstappen. U kunt dat doen tot en met 22 april 2018. Stap over en geniet van 1 jaar GRATIS groene stroom bij bekerwinst van Feyenoord. Bent u niet overtuigd van dit voordeel? Dan kunt u alsnog vrijblijvend energie vergelijken totdat u het geschikt contract vindt.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Leave a Reply