0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Het is weer tijd. Black Friday is weer in zicht! Het is de ideale tijd om inkopen te doen voor Sinterklaas en Kerst. Er is bij vanHaren veel te kiezen als het gaat om dames-, heren-, meisjes-, en jongensschoenen. Haal ieders favoriete schoenen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De Black Week Deals bij vanHaren Schoenen zijn zeker een event die u niet zou willen missen. VanHaren Schoenen doet het weer! 

Black Week Deals vanHaren Schoenen

VanHaren Schoenen doet dit jaar ook mee aan de ‘Black Friday’ hype. Haal tijdens deze hele week ( 25 november tot en met 2 december 2019) uw schoenen tegen de scherpste prijzen. Het assortiment aan schoenen is zoals u weet zeer divers. Haal uw Winterse sneakers, classy pumps, (leren)veterboots of stoere enkellaarzen bij vanHaren en bespaar. Een persoonlijke investering doet geen kwaad, maar als het voor minder kan moet u het gewoon doen.

Wat nag u verwachten? Tijdens de Black Week Deals mag u tal van acties verwachten. U mag bijvoorbeeld 50% korting op een zeer groot deel van het assortiment tegemoet zien. En niet te lang dralen, want het zal hard gaan. Op =Op. Aanbiedingen.com heeft de tijd genomen om u van deze Black Week Deals op de hoogte te stellen, dus voordeel uit halen. Koop die schoen die uw vrouwtje reeds lang wilt of koop die mooie sneakers voor uw zoon. Alles voor aanzienlijk minder.

Black Friday onmisbaar in Nederland

Black Friday of ‘zwarte vrijdag’ is ook in Nederland een onmisbaar evenement geworden. Het is ooit ontstaan in Amerka, waarbij de mensen op de vrijdag na Thanksgiving massaal hun inkopen doen voor kerst. De commercie deed namelijk heel gul door de prijzen van producten flink af te breken. Het is een doorgaans vrije dag in Amerka en de winkels geven op die specifieke dag monster kortingen. Ze schromen er zelfs niet voor om urenlang in de rij te staan voor een vroege beurt in de winkel.

Inmiddels is dit overgewaaid naar Nederland. Ook hier geven de winkels monsterkortingen op verschillende producten. Nederland ‘viert’ dus ook Black Friday met in het verlengde daarvan ook Cyber Monday. Een hele periode van alléén maar fikse kortingen.

Schrijf een review