0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Zijn uw schoenen toe aan vervanging? Moet u nieuwe schoenen kopen voor de kinderen ? Even snel de vaste plek checken om uw schoenen te halen. Is dat ook van Arendonk? Dan is uw keus een goede, want u vindt er de beste schoenen. Bij van Arendonk komt een ieder aan zijn of haar trekken, want er is een schoen te vinden voor nagenoeg elke stijl. Duur is het zeker ook niet. Van Arendonk houdt wel degelijk rekening met uw budget. Naast de scherpe prijzen, hebben ze een speciale outlet met extra voordelige prijzen. Ook wordt u regelmatig verrast met echte deals, zoals de aankomende Black Friday deals bij van Arendonk. Haal gedurende een korte periode extra voordeel tijdens het online shoppen bij van Arendonk.

Black Friday deals van Arendonk!

Bij van Arendonk valt er veel te halen tijdens het Black Friday/ Cyber Monday weekend. Het voordeel van de klnat gaat voor en ze hebben weer een paar leuke schoenen geselecteerd die tegen een mooie korting weg mogen. Doorzoek de winkel en kies uit een ruim assortiment van geselecteerde items van dit seizoen die weg mogen tegen een korting van 20%. Deze korting wordt automatisch toegekend bij het selecteren.

Heeft u iets gezien in de dames outlet of heren outlet? Prima! Ook daar is er een extra te halen. In de outlet zijn de kortingen gestegen naar tot wel 40%. U kunt zich dan flink uitleven in de outlets. Haal uw schoenen voor aanzienlijk minder. Naast de schoenen zijn er ook leuke tassen en accessoires te halen. Wat denkt u van een Michael Kors tas? Heeft u die mooie roem van Floris van Bommel gezien? Bestel het dan en profiteer van de inmindering in prijs. Het is straks kerst, dus u kunt uw naasten blij maken met een leuk cadeautje afkomstig uit de outlet.

Mooie mensen halen hun mooie schoenen bij van Arendonk. 

Schrijf een review