0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Als het gaat om mooie, functionele badpakken en Bikini’s moet u wezen bij Tweka. Vanaf 1916 is deze zaak een begrip in Nederland voor wat betreft draagbare en modiueze badpakken. Tweka startte met de badpakken een ware revolutie op dat vlak in Europa. Door de tijden heen is Tweka gaan groeien in het ontwerpen van modellen. Deze zijn meer uitgesproken in kleur en prints al eerst. Daarnaast mogen de dames hun lichaam meer tonen. De ontwerpen zijn meteen ook vrouwelijker en onthullender. De meeste vrouwen houden van een goede badpak of bikini. De heren moeten zich niet verlegen voelen, want er is ook aan hun gedacht.  Misschien wordt het tijd om er eentje van Tweka te proberen. Black Friday deals Tewka staan live. Bekijk de deals en bestel!

 

Black Friday deals Tweka

Vanaf vrijdag 29 november tot en met 2 december 2019 doet Tweka ook mee aan het Black Friday gebeuren. Tijdens Black Friday is het gebruik dat winkels in Amerika na ‘Thanksgiving’ op de eerstvolgende vrijdag grote kortingen geven op producten. Deze traditie is inmiddels jaren overgenomen in Nederland. Tweka vindt het zeker een goed initiatief en heeft gemeend om mee te doen. U krijgt gedurende de aangegeven dagen 20% korting op ALLES. Het totaal assortiment van Tweka mag dus weg voor slechts 80% van de normale prijs. Geen aanbieding om dus te missen.

Check de ‘LOOKBOOK’ van Tweka

Wilt u weten welke trends ‘hot’ zijn bij Tweka? Dan is dat zeer simpel te aanschouwen met de ‘LOOKBOOK’. U krijgt dan een uitleg van de collecties die opgenomen zullen worden in het assortiment van Tweka. Met een gedetailleerde uitleg zal u kennis maken met de aankomende collecties bij Tweka.

Black Friday komt slechts één keer in ‘t jaar langs en is dus aan te raden dat u goed uw voordelen daaruit haalt. Op aanbiedingen.com zult u meer aanbiedingen tegenkomen die zijn gelanceerd i.v.m. Black Friday. Bekijk ze allemaal en profiteer van waanzinnige Black Friday Deals!

Schrijf een review