0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Sandalenshop.nl is er weer met een heel leuke zomeractie. Met name de dames zullen zeer blij hiermee zijn. Maar voordat we dat bekend maken wensen wij heel kort in te gaan op hetgeen deze webwinkel precies verkoopt. Sandalenshop.nl is de webshop van de Birkenstockstore. Dat betekent meteen ook dat alle top producten van Birkenstock veel makkelijker zijn om aan te komen. Lekker vanuit uw woonkamer of slaapkamer uw bestelling plaatsen.

Birkenstock Gizeh basic Dames afgeprijsd naar €59,- (normaal €72,95)

Sandalenshop staat garant voor kwaliteit

Sandalenshop.nl staat garant voor dezelfde kwaliteit die u zou halen bij de fysieke Birkenstockwinkels. Het assortiment van Sandalenshop is dus gewoon een weerspiegeling van hetgeen Birkenstock verkoopt. Het assortiment bestaat daarom ook uit schoenen en sandalen van de merken BIRKENSTOCK, PANAMA JACK, TONI PONS, WARMBAT en ook TEVA. Bezoek de Sandalenshop dus online en zoek uit wat u nodig heeft of heel graag wilt aanschaffen.

Birkenstock Gizeh basic Dames afgeprijsd naar €59,- incl. BTW (normaal €72,95)

Tot en met 25 juli 2019 heeft Sandalenshop weer een heel leuke actie. Dit keer op de Birkenstock sandalen van het model GIZEH Basic. Het betreft een weekactie waarbij dit model is afgeprijsd. Dit model kost normaal €72,95, maar is voor de komende week afgeprijsd naar € 59,-. Dat is een toch wel een leuke korting. Vindt u dat zelf niet? Dat geld kunt u gebruiken om iets anders aan te kopen of gewoon te sparen.

Uit welke kleuren mag u kiezen? U mag kiezen uit de volgende varianten van de GIZEH Basic: GIZEH GRACEFUL CHAMPAGNE SMAL, GIZEH GRACEFUL CHAMPAGNE, GIZEH NUBUCK MOCCA SMAL, GIZEH NUBUCK MOCCA, GIZEH ZWART LAK  en ook de GIZEH NUBUCK STONE. Als deze kleuren van het model GIZEH mag u dus tijdelijk voor slechts € 59,- online bestellen bij Sandalenshop.nl.

Betaalmogelijkheden Sandalenshop.nl

We weten dat u zeker dit voordeel niet voorbij zal laten gaan. Maar u zit nog met de betaalmogelijkheden. Van Sandalenshop.nl  hoeft u zich niet druk te maken. Ze hebben gezorgd voor de veiligste betaalmethoden . U kunt onder andere betalen middels iDeal, Creditcard ( Mastercard en VISA), Overboeking via de bank en ook via Bankcontact/ Mister Cash. Het leveren geschiedt naar een parcelshop naar uw keuze ( bezorgtijd 2-3 werkdagen) . U kunt dan zelf bepalen wanneer u uw bestelde items af zal halen.

Leave a Reply