Bij minimale besteding van €39,- krijgt een rugzak GRATIS bij Zooplus

Geldig vanaf tot

Bij minimale besteding van €39,- krijgt een rugzak GRATIS bij Zooplus
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Zooplus zorgt samen met u voor het welzijn van uw huisdieren. U vindt er voeding, vitaminen en zelfs medicijnen voor uw dieren. Het is een ‘fulltime’ taak om de dieren te verzorgen,maar het moet gedaan worden. En om het u makkelijker te maken is Zooplus er dus. Voor al de benodigdheden voor uw honden, katten, knaagdieren, vissen, vogels en paarden moet u dus daar wezen. Uitgebreide collectie tegen zeer voordelige prijzen. En ze zijn ook niet zuining met het geven van kortingen. Altijd een plus te halen bij Zooplus.

GRATIS rugzak bij besteding van min. €39,-

Bij het online bestellen van items met een waarde vanaf €39,- krijgt u van Zooplus een presentje. U krijgt een Limited Edition Rugzak GRATIS. Hoe komt u in aanmerking? Dat is simpel, u plaatst een bestelling die uitkomt op tenminste het minimaal bedrag. Bij het afronden maakt u gebruik van de code: RUGZAK. De tas wordt u dan opgestoord. De aanbieding loopt door tot 18 april 2018 of zolang de vooraad strekt.

Ook lopen er andere aanbiedingen. Bent u er bijvoorbeeld als nieuwe klant bijgekomen? Dan krijgt u 5% EXTRA korting op op voer en snacks voor uw dieren. En bij aankopen vanaf €29,- mag u ook GRATIS verzending genieten.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Bij minimale besteding van €39,- krijgt een rugzak GRATIS bij Zooplus
Gemiddeld 9.1 op basis van 11 reviews

Reageer