Bewapen uw zelf tegen prijsstijgingen met de Vastelastenbond. Maak gebruik van de januari aanbieding en leg uw energie vast!

Geldig vanaf tot

Bewapen uw zelf tegen prijsstijgingen met de Vastelastenbond. Maak gebruik van de januari aanbieding en leg uw energie vast!
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Per 1 januari 2018 hebben een paar energieleveranciers helaas hun energietarieven verhoogd. Niet zo fijn om te vernemen door de consument.Gelukkig zijn er nog een paar leveranciers die hart hebben en nog even voordelige tarieven aanbieden. De Vastelastenbond is één der leveranciers die zo lang al mogelijk de verhogingen probeert uit te stellen. Ze willen dat u bespaart. En dat menen ze met alle oprechtheid. Het is geheim meer dat licht en gas zitten in de top 5 grootste kostenposten van elk huishouden/ ondermening. Een besparing op deze kostenpost is dus meer dan een welkome. De Vastelastenbond heeft dus gemeend in januari de oude tarieven nog aan te houden, waardoor u nog zal kunnen profiteren van een goed contract en de collectieve kortingen.

Afbeeldingsresultaat voor Vastelastenbond  afbeelding

Contracten ten voordele van de consument bij de Vastelastenbond

Contracten worden aangeboden met een heleboel mooie voorwaarden totdat men de kleine letters leest ergens aan de onderkant, maar dan zit men al vast. Dan pas ziet de consument dat ze in principe niet zo voordelig van af komen. Gewenning speelt een rol waardoor klanten niet willen overstappen. Dat komt omdat ze denken dat ze liever behouden wat ze hebben. Ze willen niet een andere situatie stappen en nog slechter uit komen. De Vastelastenbond laat daarom de consument eerst vergelijken op basis van hun verbruikswaarden. En alle kosten worden megenomen in de berekening. U hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen kosten. Ze spelen open kaart. U wordt daarom aangespoord om energie te vergelijken. Eigenlijk zelfs uitgedaagd. U weet dan dat de Vastelastenbond het met u meent en u het beste contract wilt aanbieden.

Stel orde op zaken en kies voor de Vastelastenbond

Tot en met 19 januari 2018 doet de Vastelastenbond iets heel byzonders voor mensen die naarstig willen overstappen naar voordelige, groene energie. Al hun oude tarieven houden ze aan tot en met die datum. Wat betekent dat? U krijgt dan de kans om een 1 jaar contract of een 3 jaar contract te sluiten tegen de huidige lage tarieven. Bespaar op uw energie en gaskosten. De besparingen kunnen ALTIJD anders goed ingebracht kunnen worden. Trakteer uzelf of het gezin met de energiebesparingen. Bekijk dus de contracten en vergelijk op basis van de verbruikswaarden op stroom en gas. Valt het positief uit? Dan kunt u de rest overlaten aan de Vastelastenbond die zorgt voor de correcte overstap.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Reageer