0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Heden ten dage leven wij in een digitale tijdperk, waarbij bijna alles over het internet plaatsvindt. Een hele hap van kwetsbare ‘traffic’ vindt er zijn weg gedurende de dag. Op zich een heel positieve ontwikkeling en investering. Maar er zijn natuurlijk ook kwaadwilligen die virussen en andere malware plaatsen om te zorgen voor stremming en dergelijke. dat kan voor en heleboel ongerief zorgen. Licentie2GO stelt zich dienstbaar door zich naast het verkopen van besturingssystemen ook toe te leggen op internet security. Men heeft een heel mooi pakket samengesteld onder de noemer: G Data Internet+Mobile Security 2+2 Apparaten 1 jaar- Limited Edition. Bekijk wat het kan betekenen voor u.

G Data Internet+Mobile Security 2+2 Apparaten 1 jaar- Limited Edition voor de prijs van 3 apparaten

Wat houdt dit pakket in? G Data Internet security is in principe een waakhond voor u. U kunt zich geen betere gegevensbeveiliging wensen en met dat in uw achterhoofd heeft u vast een goed gevoel. Wat voor bescherming zult u genieten? De beveiliging zorgt voor een krachtige firewall en afweer tegen virussen, keyloggers en trojanen. Bescherming tegen gevaren zoals phishing, spam en spyware , maar ook het secuur houden van uw online banktransacties of browsegeschiedenis. Dit is mogelijk met het pakket. Daarnaast heeft deze hernieuwde versie ook nog de uitgebreide exploitbeveiliging. Naast bescherming tegen virussen krijgt u ook bescherming tegen malware gericht tegen veiligheidslekken in geïnstalleerde software.

Deze Unieke limited versie is uitsluitend te krijgen via Licentie2GO middels een 1 jaar abonnement. Het is geschikt voor gebruik op Windows en android besturingssystemen en is ook goed voor 2+2 installaties. Wilt u ook surfen zonder zorgen? Dan is dus nu eindelijk tijd om de best mogelijke beveiliging online te bestellen. U heeft tot en met 31 januari 2018 de tijd om dit uniek product aan te schaffen. Geef malware en andere virrussen dus geen kans om een ingang te vinden naar uw apparaten.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Leave a Reply