Bestel online uw tickets voor de Huishoud-& Negenmaandenbeurs online via Huishoudbeurs.nl

Geldig vanaf tot

Bestel online uw tickets voor de Huishoud-& Negenmaandenbeurs online via Huishoudbeurs.nl
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Huishoudbeurs.nl maakt het u makkelijk door online tickets aan te bieden voor onder andere de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs. Deze leuke evenementen worden jaarlijks heel goed bezocht en het is dus goed als u zich goed voorbereid. Koop uw ticket dus nú al online en voorkom teleurstelling.

Huishoudbeurs 2019 wordt weer spektakel!

De Huishoudbeurs staat er weer in 2019. Wat mag u verwachten? Ook in 2019 mag u op de Huishoudbeurs genieten van leuke optredens van bekende artiesten, gezellige marktkraampjes, beauty- en interieuradviezen, alles over lifestyle en meer. Natuurlijk niet te vergeten lekker eten en drinken. De Huishoudbeurs start op 16 februari 2019 en loopt door tot en met 24 februari 2019.

Negenmaandenbeurs ook in trek

Ook de Negenmaandenbeurs wordt in februari 2019 weer georganiseerd. Met uw ticket van de Huishoudbeurs heeft u ook toegang tot de Negenmaandenbeurs. Wel zal dat alleen mogelijk zijn tussen 20 februari en 24 februari 2019. De ticket geeft u toegang op een dag naar keuze en op donderdag/ vrijdag  is de beurs EXTRA lang open: tot 22.00 uur open. Geniet dit jaar weer van een regenproof uitje!

Online bestellen via de Ticketshop

Het is mogelijk om uw ticket online te bestellen voor de Huishoudbeurs 2019. De prijs per toegangskaart is €15,95 en er komt slechts €1,- bij aan servicekosten op het TOTALE bedrag van uw bestelling. Profiteer van deze aanbieding en plaats uw bestelling vandaag nog.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Bestel online uw tickets voor de Huishoud-& Negenmaandenbeurs online via Huishoudbeurs.nl
Gemiddeld 10 op basis van 2 reviews

Reageer