Bestel een keuken bij I-KOOK en krijg een GRATIS Kitchenaid

Geldig vanaf tot

Bestel een keuken bij I-KOOK en krijg een GRATIS Kitchenaid
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Koken is voor vvelen een heel aangename bezigheid. Lekker eten maken en anderen verwennen met gerechten die een overheerlijke smaak hebben. Dat gaat allemaal veel vlotter als het gedaan wordt in een keuken die heel goed is opgezet. U moet dus een keuken hebben die helemaal op uw wenken ingericht is. Zo gaat u gegarandeerd nog beter koken. I-KOOK kan u voorzien van de perfecte keuken. Hoe doen ze dat? Dat doen ze op een aparte manier. Aan de hand van uw budget wordt er persoonlijk met u nagegaan hoe uw wensen ingepast kunnen worden. U wordt vanaf het begin geholpen met A tot Z. Laat u coachen naar de keuken die werkt voor u en betaalbaar is.

Kitchenaid GRATIS bij aanschaf van keuken bij  I-KOOK

Heeft u plannen om een keuken aan te schaffen? Dan mag u rekenen op hulp van I-KOOK. U wordt persoonlijk geholpen bij het opzetten van uw droom keuken. Heeft u als budget tenminste €3.000,-? Dan kunt u met coaching van de professionals van I-KOOK een heel mooie keuken opzetten. U geeft aan wat u het liefst in de keuken wilt hebben en het wordt gedaan. Het is dan geregeld. Prima dus! Maar dat is niet alles, want u krijgt toch een EXTRA erbij. Tot en met 31 maart 2018 krijgt u bij de aanschaf van een keuken(t.w.v. €3.000,- ) Kitchenaid apparaten ter waarde van €400,- cadeau.

U heeft de keus uit 2 pakketten als het gaat om de Kitchenaid. U kunt kiezen uit de volgende pakketten:

  • KitchenAid pakket 1 – KitchenAid staafmixer(incl. hulpstukken/opbergdoos), KitchenAid blender en KitchenAid mini foodprocessor(diverse kleuren).
  • KitchenAid pakket 2- U krijgt een KitchenAid Artisan Nespresso apparaat(5 kleuren), waarmee u heel lekkere kopjes koffie kunt gan opzetten. Het perfecte kopje koffie in huis. Daaraast kunt u voor het bedrag van €60,- EXTRA ook een Aeroccino melkopschuimer  erbij krijgen. U bent dan verzekerd van een perfecte cappuccino of latte macchiato.

** Wilt u geen gebruik maken van deze aanbieding kunt u dan gewoon eenmalig €200,- extra korting krijgen op uw keuken. Het maakt dus niet uit, u krijgt op de één of andere manier wel een voordeel eruit.

Wilt u meer weten over I-KOOK? Boekt u dan online een afspraak en krijg ook nog eens een BOL.com cadeukaart als cadeau.

 

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Bestel een keuken bij I-KOOK en krijg een GRATIS Kitchenaid
Gemiddeld 5.3 op basis van 6 reviews

Reageer