Bestel de Amfa4000 waterontharder voor €169

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Last van enorm veel kalkaanslag in huis? Smaakt het water u niet? Dit is vaak te wijten aan een grote hoeveelheid kalkaanslag. Bestel nu de Amfa4000 waterontharder voor €169. De waterontharder kost anders €299 maar is nu in de aanbieding voor slechts €169 plus gratis verzending. Eenmaal de waterontharder geplaatst zult u zien dat uw kalkaanslag zal verdwijnen.

Bestel de Amfa4000 waterontharder voor €169

We maken het dagelijks mee, we bekijken onze waterkoker en er bevind zich een dikke kalklaag op de bodem. Maar ook om het spiraal van de waterkoker zit kalk. Kalk komt voor in water. Dus kunnen ook andere apparaten kalkaanslag krijgen. Door te douchen zal het water wat kalk bevat de tegels van een laag kalk voorzien. We maken eens per maand bijvoorbeeld de tegels en het sanitair schoon. Daarbij is een ontkalkingsprocedure ook nodig. Als u de waterontharder plaatst zult u minder last hebben van dergelijk kalkaanslag. Bestel daarom de Amfa4000 waterontharder voor €169.

Magnetisch veld voorkomt kalk dat zich hecht

Hoe werkt het dan vraagt u zich misschien af? Dankzij een magnetisch veld wordt voorkomen dat kalk zich kan hechten aan de leidingen of sanitair. De waterontharder zorgt tot 85% minder kalkaanslag. U heeft aan één waterontharder genoeg voor uw hele woning. Ook heeft u niet te maken met een dergelijk onderhouds of service contract. De waterontharder kan zelfs binnen vijf minuten geïnstalleerd worden. U zult dan na installatie een paar dagen nodig hebben om te zien dat het kalk een stuk minder wordt.

Langere levensduur van uw apparaten en minder hard boenen

Dit komt uw apparatuur ook ten goede, want hoe minder kalkaanslag des te langer de levensduur van de apparaten. Doordat het water veel minder kalk bevat zult u ook niet meer enorm hoeven boenen op uw tegels en kranen. Dat scheelt u dus veel werk. Een bakje thee of koffie proeft ook intenser, doordat er zich minder kalk in het water bevind.

Water dat kalk bevat kan zorgen voor huidirritatie zoals jeuk of bultjes. In sommige gevallen zelfs eczeem. Daarom is de waterontharder ideaal om te hebben in uw huishouden. U ontvangt maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie op de waterontharder. En er geldt ook nog eens een 100 dagen niet goed geld terug garantie. Dus heeft u wel oren naar dit vernuftige apparaat? Bestel dan vandaag nog met korting via Aanbiedingen.com.

Schrijf een review