Beoefenaar van Hockey? Haal uw hockeystick voor 20% minder bij Daka.nl

Geldig vanaf tot

Beoefenaar van Hockey? Haal uw hockeystick voor 20% minder bij Daka.nl
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Sport houdt gezond. Het is een manier om lichaam nen geest in goede conditie te houden. Een ieder heeft wel een sport die hij of zij wel beoefent. Het kan voetbal, basketbal, rugby of hockey zijn. Feit is dat u moet bewegen. U moet wel de juiste kleding en/of materialen aanschaffen om uw sport te beoefenen. Voor het gemak en ook om onnodige blessures te voorkomen. Goede voorbereiding brengt u flink op pad.

Daka.nl heeft als ‘t om sport gaat heel veel in huis. Het assortiment bestaat uit onder andere wintersportkleding, badmode, kleding & materialen voor voetbal, tennis, skating,biking, golf, fitness en ook hockey. In feite veel meer, maar dit is om een paar te noemen. Bij Daka vindt u de perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast zijn er ook regelmatig aanbiedingen op geselecteerde items. Haal uw voordeel!

IJSHOCKEYSTICK ALU 110CM

Daka.nl geeft 20% korting op hockeysticks

De hockeysport is een vrij intensieve en fysieke sport. Het is in deze dus van groot belang dat u dus de beschikking heeft over goede materialen en kleding. Beschermers , schaatsen en een goede hockeystick zijn als goud voor de spelers. Kwaliteit maakt echt een groot verschil uit. De hockeystick is zeer instrumentaal in deze. Het spel wordt gedirigeerd door de behendige schaatser die goed met zijn hockeystick kan omgaan. Bent u ook zo behendig met de hockeystick of wilt u trainen naar de behendigheid toe? Dan kunt u een hockeystick aanschaffen bij Daka.nl. U krijgt tot en met 29 april ook nog 20% korting bij de aanschaf.  Diverse merken verkrijgbaar. U moet bij het verrekenen de promotiecode: stick20 gebruiken.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Beoefenaar van Hockey? Haal uw hockeystick voor 20% minder bij Daka.nl
Gemiddeld 2.8 op basis van 5 reviews

Reageer