0 Comments

Het is winter en men zoekt dus nu door de kou steeds meer naar activiteiten voor binnenshuis. Gaming is er zo een bezigheid. U kunt bijvoorbeeld Fifa 18 op een ontspannen manier op spelen of zelfs een pittig toernooitje draaien. Hoe komt u aan zo een gratis playstation? U kunt GRATIS in aanmerking komen wanneer u nu een nieuw energiecontract afsluit bij de energieleverancier Essent. De playstation is van het model Playstation 4 Slim 500 GB. Essent heeft gemeend om dit tof spelcomputer tijdelijk gratis te geven aan de consument bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Natuurlijk bestaat het pakket uit meer dan alleen een playstation. Wat krijgt u daarnaast? U krijgt ongetwijfeld 100% groene stroom en helpt het milieu ook nog beschermen.

Na 14 dagen bedenktijd lekker gamen met uw Playstation 4

Welk contract moet u kiezen om de playstaion binnen te halen? U kunt het 3 jaar contract kiezen hetgeen ook direct betekent dat u voor de duur van de jaren zich niet druk hoeft te maken over eventuele prijswijzigingen. Het is dus aan te raden dat u een berekening laat doen en weet wat u mogelijk per maand kunt gaan betalen bij Essent. Als u bijvoorbeeld een verbruik heeft van 2500 kWh stroom en 1100 m³ gas mag u rekenen op een betaalbedrag van ongeveer €110,- per maand. Dat is op zich een heel voordelig tarief. Bent u ervan overtuigd dat u dit wilt gaan betalen? Dan sluit u het contract netjes af en mag na het verstrijken van de 14 dagen bedenktijd een vouchercode tegemoet zien. Daarmee kunt u dan uw Playstation 4 Slim 500 GB bestellen.

Uitleg over de PS4 Slim

Dit model van de PS4 is veel kleiner en slanker dan zijn voorganger. Dat wil niet zeggen dat het onderdoet voor  zijn voorgangers. Het is meer dan ruim in staat om de Fifa 18 te draaien en biedt ook nog meer dan voldoende ruimte voor andere games en apps. Dat is zeker mogelijk omdat de opslag 500 GB is. U kunt dankzij de DUALSHOCK 4 controller ook draadloos gamen. De verbinding wordt gemaakt met een Bluetooth 2.1 connectie.  U kunt met deze controller met precisie gaan gamen. Gaat u uren bezig zijn? Geen nood want dankzij de ergonomische bouw voelt het goed aan in de hand.

De PS4 heeft ook andere unieke features. U kunt bijvoorbeeld tijdens het spelen van Fifa of een andere game dan gameplayvideo’s kunt vastleggen en uploaden. Daarnaaast is er ook een luidspreker ingebouwd waardoor elk detail goed hoorbaar wordt. De winkelprijs van deze Playstation 4 is €299,-, maar Essent stelt u tijdens deze tijdelijke actie in staat om het GRATIS binnen te halen. Wees er dus heel snel bij!

Overstappen moet wel altijd voordelig zijn

Het overstappen naar een energieleverancier moet aantrekkelijk blijven. De consument wilt meestal wel een gratis cadeau of mooie korting bij de overstap. Daartegenover staat dan meestal wel een lange overeenkomst. Wilt u op gegeven ogenblik stoppen met het contract? Dan gaat het u wel kosten. De berekende inkomsten van de desbetreffende energieleverancier gaan minder zijn. Er zal dan een vergoeding gevraagd worden daarvoor. Het komt erop neer dat u altijd moet vergelijken hoe voordelig een pakket daadwerkelijk voor u is als consument. Vergelijk zo breed mogelijk en weet wat het voordeel zal zijn gedurende de duur van het contract. Deze PS4 deal hoeft u dus niet perse te kiezen. Volgens rapporten is het zo dat huishoudens die jaarlijks overstappen minimaal €100,- tot €250,- besparen. Uw voorkeur gaat dus bepalen wat u het beste heeft. Maak een weloverwogen stap in de richting van besparing. Vergelijk ALTIJD de energie aanbiedingen.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Leave a Reply