Beauty Bear Vitamines in de aanbieding bij Beautyfashionshop.nl

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Bent u op zoek naar een online shop die huidverzorgingsproducten, parfum en cosmetica verkoopt? Maakt u dan gerust kennis met Beautyfashionshop! Shoppen bij Beautyfashionshop.nl geeft u niet alleen de garantie op goede producten, maar ook op advies van échte specialisten. Er zijn namelijk visagisten en schoonheidsspecialisten die klaar staan om u te voorzien van raad als het gaat om het uitzoeken van de beste huidverzorging, geuren en make-up.

Deskundigheid & advies op maat

Het is van enorm belang om de juiste producten aan te schaffen, maar helaas wordt dat niet te nauw genomen. Beautyfashionshop heeft daarentegen een andere beandering. Elke tevreden klant komt zeker terug. Vandaar dat ze u vanaf het begin voorzien van deskundig advies op maat. U weet dan welke producten het best bij u passen na een analyse van uw huid.

Snelle levering & geld terug garantie

Indien er producten zijn die u aanspreken, kunt u deze altijd bestellen bij Beautyfashionshop. U kunt betalen via de bekende betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, PayPal, Bancontact/Mister Cash, Klarna (achteraf betalen) en ook Adyen ( vooruitbetaling per bank). De veiligheid is dus voor 100% gegarandeerd. Na de bestelling/betaling mag u de items binnen 1 tot 2 werkdagen verwachten. Bent u na ontvangst niet tevreden met het product? Dan mag u deze laten retoureneren en wordt u uiteraard weer geholpen door de deskundigen aan het identificeren van geschikte producten.

Beauty Bear Vitamines in de aanbieding bij Beautyfashionshop.nl

De komende periode mag u ALLE Beauty Bear vitamines halen tegen minimaal 20% KORTING. In dit geval gaat het om Beauty Bear Hair Vitamines, Beauty Bear Skin Vitamines,Beauty Bear Nail Vitames en  Beauty Bear Tan Vitaminen die u dus voor 80 % van de oorspronkelijke prijs mag bestellen online. Deze vitaminen worden gemaakt 100% vegan grondstoffen. Daarnaast bevatten ze ook geen conserveringsmiddelen, kunstmatige zoetstoffen en kleurstoffen. Elke van de vitaminen heeft dus een specifieke werking. Laat testen als ze geschikt zijn voor u en bestel tegen een voordelige prijs.

Extra korting bij aankoop Beauty Bear set

Zou het niet handig zijn om alles van Beauty Bear binnen te halen? Dan heeft u geluk in deze, want de Beauty Bear Hair, Skin, Tan & Nial Set is in de aanbieding. Alle supplementen van Beauty Bear mag u voordelig uitproberen. En u krijgt het tegen gereduceerd bedrag van € 97,85 ( kost eigenlijk € 139,80). De korting bedraagt dus 30%.  Maak gebruik deze actie en koop extra voordelig in.

 

Schrijf een review