BBQ in de weekendaanbieding bij Barbequeshop.nl

Geldig vanaf tot

BBQ in de weekendaanbieding bij Barbequeshop.nl
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Mooi weer, gezellige mensen en een paar drankjes. Toch ontbreekt er iets. Wat kan het zijn? Ja, dat klopt. Lekkere gerechten en hapjes horen er ook bij. Een lekkere steak of gebraden kip erbij. Dan is het compleet. En als het van de grill naar het bord gedaan kan worden is dat extra gezellig. Het beste is om de BBQ aan te doen en lekker in ontspannen sfeer te grillen. Barbequeshop.nl heeft tijdens de weekaanbieding weer een paar goede BBQ sets tegen scherpe afprijzingen. Tijd om in te kopen?

Weekendaanbieding op BBQ en Buitenkeuken

Elke week mag u van barbequeshop weer een EXTRA voordeel halen op geselecteerde items. Gedurende dit weekend mag u de Patton master chef 3 buitenkeuken online stellen voor slechts € 299,- i.p.v. € 449,-. Deze luxe keuken is zeer goed voor het direct en indirect grillen. Veel plezier mee te beleven dus. En als u alle mogelijkheden zo een beetje op een rijtje plaatst is dit een MEGA koopje.

product image

Houtskoolbarbeque online te koop met € 50,- korting

Dit weekend mag u online ook de Weber Original Kettle Black Houtskoolbarbeque 57cm bestellen. U krijgt er maar liefst € 50,- korting op. Normaal is de prijs € 199,-, maar dit weekend mag u het voor € 149,- online bestellen. Een prima BBQ om lekker mee te stoeien. Maak gebruik en profiteer van deze wekelijkse acties bij barbequeshop.nl.

product image

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

BBQ in de weekendaanbieding bij Barbequeshop.nl
Gemiddeld 8 op basis van 1 reviews

Reageer