0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Wat is de zomervakantie toch snel gegaan. De kinderen vooral hebben zeker nuttig genoeten van de vakantie. Maar aan elke periode komt er een eind en helaas zijn de schoolvakanties ook bijna afgelopen. Het wordt dus nu weer tijd om de kinderen na een welverdiende vakantie weer klaar te maken voor school. Dat is steeds weer een investering, maar als ouders heben we het zeker over voor onze kroost. Qua schoeisel hoeft u zich niet al te druk te maken, want vanHaren Schoenen staat zoals elk jaar weer klaar om uw kinderen te voorzien van de mooiste en stevigste schoenen.

Voordelig en veilig shoppen bij vanHarenschoenen

Deze schoenenzaak zit niet nu in deze ‘business’, ze weten dus heel goed hoe hun klanten te behandelen en wat deze nodig hebben. Vandaar dat het assortiment zeer breed is opgezet. Dames, heren, jongens en meisjes komen gegarandeerd aan hun trekken wat schoeisel betreft. Het assortiment is heel groot, maar om u een beeld te geven noemen we categorieën zoals laarzen& boots, sneakers, pantoffels, veterschoenen, sandalen & slippers, wandelschoenen, comfortschoenen, waterschoenen, gymschoenen en veel meer. U merkt het zelf, te véél om in één adem te kunnen noemen.

Indien u online wilt shoppen zoals nu, hoeft u niet bang te zijn over uw gegevens. De bescherming en veiligheid van de klant staat centraal. Bij vanHaren Schoenen werkt men met SSL versleuteling om uw gegevens veilig te houden. Over de betaling hoeft u zich ook niet druk te maken, want u krijgt de gelegenheid dat te doen via verschillende opties z.a. iDeal, PayPal, VISA, MasterCard enz. Daarnaast krijgt u ook uw spullen GRATIS bezorgd en retour bij minimale bestelwaarde van € 9,-. Voor de rest van de voordelen mag u verder de winkel bezoeken.

Back 2 School actie bij vanHaren Schoenen

De zomervakantie loopt tegen het eind aan. Tijd om de focus te verleggen naar de start van het nieuwe schooljaar. Laat uw kinderen het aankomend schooljaar de coolste en nieuwste modellen schoenen aan hun voeten doen. Bij vanHaren vindt u eindeloos veel merken waaronder Adidas, Cortian, Fila, Free & Fun, Venture, Venice, Puma, Skechers en anderen. Over de prijzen hoeft u zich GEEN zorgen te maken, de sneakers zijn SUPER betaalbaar. En de kwaliteit……., het is vanHaren dus hoeft u zich geen zorgen te maken. Laat uw kids samen met u browsen online en zelf hun sneakers uitkiezen. er is genoeg te vinden voor de boys en girls. De nieuwe Back 2 School actie heeft zeker iets leuks.

Schrijf een review