Australië Zuidkust 14 dagen v.a €1590

0 reacties

Australie Zuidkust 14 dagen v.a €1590De Australië Zuidkust 14 dagen v.a €1590 boeken? Het is één van de vele tips en brengen we u graag onder uw aandacht. Down under zoals Australië ook wordt genoemd is een zeer uitgestrekt land. Het land is enorm uitgestrekt met 23 miljoen inwoners. In 1606 werd dit pareltje ontdekt. De naam van Australië was in eerste instantie Nieuw Holland. Het refereert eigenlijk naar zijn ontdekker. Willem Jansz was degene die onbekende zuidelijke land ontdekte.

Groot Brittanië nog steeds constitutioneel heerser van Australië

Queen Elizabeth van Engeland is nog steeds koningin van Australië. VakantieXperts.nl heeft meerdere reizen naar Australië in het aanbod. Deze specifieke reis is inclusief verblijf, autohuur en een aanvullend informatiepakket. Vliegtickets zijn niet inbegrepen. De reis zal als volgt beginnen: De eerste dag komt u aan in Sydney en zult u verblijven in Dolphin Sands. U volgt de kustroute die naast de Grand Pacific Drive ligt. Onderweg zult u parelwitte stranden en prachtige baaien tegenkomen. Zo kunt u Paperbark Camp uitproberen, u huurt dan een safari tent die op palen staat. En op een unieke en prachtige locatie in het bos. Gebruik van fietsen en kano is gratis.

De planning van uw Australië trip

De overige dagen zult u verschillende dorpjes en vissersplaatsjes aandoen. Geniet vooral van het uitzicht en de natuur. De kustplaatsen hebben vele heerlijke restaurants waar u locale gerecht kunt proberen. Maak uitgebreide wandelingen of probeer eens een watersport uit. Zo zijn er ook vele tracking routes die u kunt uitproberen. Waar u vooral naar moet uitkijken zijn de koalas die daar in de natuur leven. En niet enkel koalas maar ook de kangoeroe zult u zien. Velen zullen daarbij vast terugdenken aan Skippy de Boskangoeroe die in de jaren 60 zeer populair was.

Spot de prachtige flora en fauna onderweg

Boskangoeroe’s komen we helaas niet tegen in Nederland. Des te meer reden om Australië te bezoeken. De flora en fauna is divers. U zult extreem droge vlakten tegenkomen, maar deze worden gelukkig afgewisseld met veel groen. In het land leven aparte bloemen, planten en bomen. U heeft vast Border Control in Australia wel eens gezien op tv. Daarin zien we vaak dat de douane erg streng optreed tegen het invoeren van bepaalde bloemen en planten. Zelfs een kralenketting waar gedroogde zaden inzitten komen het land niet in. Australië probeert zo te voorkomen dat er ziekten verspreid kunnen worden onder planten en bomen.

En? Enthousiast geraakt?

Na deze veertien dagen zult u dit eindigen in Adelaide bij de Torrens River. Check het uitzicht over deze gezellige stad. Er zijn ook wijngebieden in de buurt. Dus een wijnproeverij kunt u uitproberen. Dan kunt erna nog even lekker uitwaaien op het strand van Glenelg. Shop lekkere bonbons bij Haigh’s Chocolates. Om vervolgens nog op de gezonde toer te gaan kunt u de vele fruit en groentekrampen ook nog bezoeken aan Central Market. Veertien dagen is natuurlijk nooit genoeg om dit veelzijdige land te verkennen. Maar het begin is in ieder geval gemaakt.

Schrijf een review