0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Verpakken van producten is de afgelopen jaren steeds gaan verbeteren. Bij bepaalde producten is dat van zeer groot belang, omdat dat de producten langer goed houdt. Bovendien is de verpakking hetgene dat uw product moet doen opvallen. Packlinq.nl begrijpt de noodzaak van stevige, goed en aantrekkelijk verpakkingsmateriaal. En daarop hebben ze dus ingespeeld. Packlinq.nl is de onbetwiste packaging & hobby center van Nederland.

Per branche verpakkingsmateriaal te vinden

Elke branche heeft wel verpakkingsmateriaal nodig en Packlinq voorziet daarin. U kunt zakken, dozen, papier, foam en karton halen tegen heel scherpe prijzen. Maar dat is niet alles. U kunt er ook decoratiematerialen zoals linten, versierelastiek, draaistrips, verf & glitter en andere soorten decoratie. Hobbyproducten waaronder textiel & garen, kralen & sieraden onderdelen, gereedschap, papier decoraties, giet- & boetseermaterialen en andere items maken ook deel uit van het assortiment bij Packlinq.nl.

Augustusmaand actie: 10% korting op gripzakken bij Packlinq

De hele maand augustus 2019 staat in het teken van Gripzakken bij Packlinq.nl. Waarvoor zijn gripzakken geschikt? De gripzakken van Packlinq zijn zeer geschikt voor het opbergen en/of verpakken van artikelen die meermalen gebruikt zullen worden. Door de gripsluiting kunnen deze zakken zeer makkelijk open en dicht gemaakt worden.

Van welk materiaal zijn deze gripzakken gemaakt? De gripzakken die u kunt bestellen bij Packlinq zijn gemaakt van polypropyleen ( helder) of polyethyleen. De zakken worden verder gefabriceerd in verschillende diktes. Voor elk product is er dus een geschikte gripzak te vinden. Packlinq.nl kent de volgende gripzakken:

  • Voordelige gripzakken– deze hebben een uitstekende prijs/kwalitiet verhouding, stevige gripsluiting en zijn gemaakt van LDPE. Ook zijn ze FDA goedgekeurd ( voedselveilig verklaard);
  • PE Gripzakken- deze gripzakken zijn gemaakt van PE materiaal,  sealbaar en verkrijgbaar in verschillende formaten;
  • Gripzakken met schrijfvlak- deze zijn voorzien van een schrijfvlak,  gemaakt van PE materiaal en zijn makkelijk sealbaar;
  • Kristalheldere gripzakken- deze gripzakken zijn gemaakt van kristalhelder polypropyleen, hebben een ophanggat en zijn verkrijgbaar in de diktes tussen 50 en 100 micron;
  • Metallic Gripzakken- deze gripzakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vallen echt wel op. deze gripzakken zijn ook voorzien van een ophanggat.

U leest het dus zelf, rest nog om het assortiment te doorzoeken en de voor u geschikte gripzakken uit te zoeken. Zoals eerder aangegeven kunt u een 10% korting krijgen op ALLE gripzakken met gebruik van de kortingscode: ‘Grip10’. U heeft tot en met 31 augustus 2019 om munt uit deze actie te slaan.

Schrijf een review