ALLES in de SALE naar -50% bij vanHaren Schoenen

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

VanHaren Schoenen staat ook deze zomer klaar om uw voeten te bedekken met de allermooiste en stevige schoenen. Alles tegen de scherpste prijzen op de markt. Schoenen zijn heel belangrijk. Zonder de juiste schoen is uw outfit eigenlijk niet af. De juiste schoen zet dat extraatje erbij, dus de keus moet perfect zijn. Voor elke outfit is er een schoen. Het maakt dan niet uit als u trendy, sportief of casual gekleedt wilt gaan. Bij vanHaren heeft u keus uit een zeer breed assortiment aan schoenen. Dames, heren en ook de kinderen komen gegarandeerd aan hun trekken. Daarnaast kunt u ook shoppen op accessoires zoals tassen die ook een toevoeging kunnen zijn aan uw outfit.

Bild

Veiligheid van gegevens

Bescherming en veiligheid van de klanten staan centraal bij vanHaren. In dit geval hebben we het vooral over uw klantgegevens. Bij vanHaren geschiedt alles via een vertrouwde SSL versleuteling van uw gegevens. Denk aan bijvoorbeeld MasterCard SecureCode en Verified by Visa en Thuiswinkel waarborg.

Betaal eenvoudig

Betalen bij vanHaren is helemaal niet moeilijk. U kunt via verschillende mogelijkheden betalen zoals: iDeal, Paypal, Sofort en Mastercard Visa. Dat is dan gegarandeerd om goed af te lopen met uw betalingsverplichtingen.

Verzenden naar de klanten

Indien u voor €9,- of meer aan items besteld bij komt u in aanmerking voor GRATIS bezorging & retour. Heeft u voor 21.00 uur besteld? Dan heeft u uw items dan de volgende dag tot aan huis.

ALLES in de SALE naar -50% bij vanHaren Schoenen

Tijdens de zomer doet vanHaren Shoenen EXTRA gul. Om de zoveel tijd hebben ze reeds verschillende aanbiedingen op schoenen die ze adverteren. Een actie die is toegvoegd aan het lijstje is de verhoging van de kortingen in de SALE. ALLE items in de SALE gaan nu dus over de toonbank voor 50%. Er zijn geen items die voor MINDER dan de helft van de actieprijs verkocht zullen worden. Bekijk het assortiment en haal online wat u nodig heeft om uw outfit compleet te maken.

ALLES in de SALE naar -50% bij vanHaren Schoenen! Filter dus maar gauw op uw schoenmaat. 

Schrijf een review