Alles-in-1 van Nlex nu v.a €29,95 p/m

0 reacties

Loopt uw abonnement voor tv&internet bijna ten einde? Overweeg dan eens deze aanbieding: Alles-in-1 van Nlex nu v.a €29,95 p/m. Dit contract heeft een looptijd van 24 maanden, waarvan u de eerste 10 maanden enkel €29,95 betaalt. Na deze tien maanden betaalt u €42,50 per maand. Hiervoor ontvangt u interactieve tv van KPN en een gratis tv-ontvanger. Plus internet 20MB/s en een gratis modem. Ook zit hierbij een telefoonaansluiting.

Alles-in-1 van Nlex nu v.a €29,95 p/m

Het gaat hierbij om een standaard pakket. Wilt u liever een hogere internetsnelheid? Dan betaalt u iets meer: €36,50 per maand de eerste tien maanden en erna €52,50 per maand. Niet iedereen heeft behoefte aan enorm snel internet. Dus voor diegenen kan deze aanbieding ideaal zijn. Ook de kosten voor een Alles-in-1 pakket kunnen hoog oplopen. Daarom is het aan te raden om deze elk jaar te vergelijken.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Alles-in-1 van Nlex nu v.a €29,95 p/m 1

Looptijden van een jaar en twee jaar

Nlex doet al een aantal jaren mee in de Alles-in-1 markt. En wanneer klanten van NLE een aanvullend abonnement afsluiten ontvangen ze nog eens extra korting. U kunt ook kiezen voor een abonnement die korter loopt. U betaalt dan dezelfde kosten zoals hierboven omschreven. Maar is de looptijd een jaar korter. Vaak kiezen consumenten voor een eenjarig contract. Dit is makkelijker en biedt sneller de mogelijkheid om op te stappen.

Maak gebruik van uw recht om over te stappen

Consumenten maken graag gebruik van het feit dat ze kunnen overstappen. Elke maand betalen we vaste kosten. En daar vallen de kosten voor tv en internet ook onder. We maken er immers dagelijks gebruik van. Nu is het niet zo dat we persé internet en tv nodig hebben. Maar makkelijk is het wel. Door elk jaar de aanbiedingen te doorzoeken is er altijd wel eentje die er uitspringt. Zodoende kan men weer circa €100 per jaar besparen. Bekijk deze aanbieding dan ook goed en vergelijk deze zonodig met andere Alles-in-1 aanbiedingen.

Schrijf een review