Acties op verschillende merken autobanden bij Kwik Fit

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Kwik Fit helpt u graag met het onderhouden van uw auto. Een auto is een investering en dat moet natuurlijk goed beschermt worden. U kunt bij Kwik Fit terecht voor onder andere Onderhoud, APK (Onderhoud, servive & tips), Accu service, Airco service, Autoruiten service & vervanging en meer. Daarnaast staat Kwik Fit ook klaar om u te voorzien van autobanden van heel goede kwaliteit. Daarvoor hebben ze een aantal goede merken in huis zoals: Michelin, Goodyear, Vredestein, Pirelli en andere merken. Genoeg keus en gerangschikt op basis van maten en gebruik per seizoen.

zomerbanden testwinnaar 2018Acties op verschillende merken autobanden bij Kwik Fit 1

Autobanden in de aanbieding bij Kwik Fit

De maand oktober kenmerkt zich bij Kwik Fit door actieprijzen op banden. Kwik Fit heeft het graag dat u op de hoogte bent van hetgeen ze hebben aan te bieden. En als het gaat om voordelen dan moet u er zeker weet van hebben. Middeld deze dan de volgende aanbiedingen voor oktober:

  • Pirelli banden – tot wel 24% korting op dit merk
  • Vredestein all-seasonbanden – Buy one and 2e half price
  • Goodyear winterbanden- tot 30% korting
  • Presa banden – 20% korting 
  • Michelin zomerbanden – tot wel 35% korting 
  • Banden 10 Daagse – hierbij krijgt u tot 35% korting op verschillende banden
  • 10% ANWB leden- voordeel- U krijgt op de allerbeste winterband van 2018: TS860 in de afmetingen 175/65R14 82t & 205/55R16 91 H

Kwik Fit kent het belang en de veiligheid achter een stel goede banden. Ze stellen u dan in de gelegenheid om dus uw banden tegen een zéér voordelige prijs aan te schaffen. Maakt u er dus flink gebruik van.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review