Acties op NUK & Roxy Snow bij Limango-outlet( tot wel 50% Discount)

Geldig vanaf tot

Acties op NUK & Roxy Snow bij Limango-outlet( tot wel 50% Discount)
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Limango-outlet, dit is dé online shop waar het heel gezin steevast aan haar trekken komt. Het wordt daarom ook heel toepasselijk de shop voor families genoemd. Waarom is Limango de shop voor families? Het totaal gezin kan er terecht voor kleding, schoeisel & ook accessoires tegen de scherpste prijzen. Vrijwel elke dag zijn er wisselende merkacties inhoudende aantrekkelijke kortingen. De ideale webshop om dus voordelig in te kopen.

Nieuwe weekacties: korting op NUK & Roxy Snow

Van de week heeft Limango weer een paar aanbiedingen lopen op merken. De periode 8 oktober 2018 tot en met 11 oktober 2018 mag u de merken NUK & Roxy Snow voor aanzienlijk MINDER online bestellen.

NUK– Dit merk is een baby- & kindermerk. De focus van dit merk ligt meer op fopspenen, flessen & flesspenen, flessenwarmer, trainingsflessen & bekers en meer. Ook borstvoeding geniet ondersteuning van dit merk gezien de producten die het kolven van bortsmelk ondersteunen. Zeker een merk om in huis te hebben voor de kinderen. Deze week mag u rekenen op kortingen die oplopen tot 50%.

Roxy Snow– Roxy is een welbekend kledingmerk en Snow is de wintercollectie bestemd voor dames.De Snow collectie voor dames is binnen bij Limango en tegen heel aantrekkelijke prijzen. Van de week mag u op deze collectie shoppen, want u krijgt EXTRA korting die kan oplopen tot wel 43%. Het allernieuwste tegen de scherpste prijzen.

Profiteer van deze aanbiedingen. Elke aanbieding is het waard om te bekijken.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Acties op NUK & Roxy Snow bij Limango-outlet( tot wel 50% Discount)
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer