Acties deze week bij Drogisterij.net

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Van ‘t jaar is het feest en nogmaals feest bij Drogisterij.net. In verband met het 20-jarig bestaan van deze online drogist worden er tal van mooie zaken gerealiseerd door Drogisterij.net. Tot aan het eind van ‘t jaar wordt u elke week weer in de gelegenheid gesteld om te profiteren van échte kortingsacties. Shoppen bij Drogisterij.net betekent dus gegarandeerd succes. En met de wetenschap dat het assortiment van Drogisterij.net zeer divers is, kunt u zich zeker op verheugen. Maak ook gebruik van de acties van deze week bij Drogisterij.net en bespaar op deze manier gegarandeerd. 

Acties deze week bij Drogisterij.net

Zoals eerder aangehaald zijn er de komende weken veel kortingsacties bij Drogisterij.net. En dat moet bekend gemaakt worden. Aanbiedingen.com probeert u zoveel als mogelijk op de hoogte te houden van zaken. Dit keer dus ook weer. De komende dagen mag u onder andere profiteren van onderstaande acties:

  • 15% Korting op het Gehele Assortiment van Halita tot en met 10 november 2019;
  • Kortingen op producten van Madara (15%), TanOrganic-Face (15% korting), Novexpert (15% korting), Prioderm (25% korting) en Weleda (tot 30% korting);
  • 25% Korting op het merk Lactona.

Ga gericht op zoek naar producten van aangegeven merken en haal uw voordeel uit. Het voordeel zult u zeker merken in het geval u meerdere items besteld online. Daarnaast krijgt u bij bestellingen die een bedrag van € 35,- overschrijden ook nog GRATIS bezorgen erbij.

Wat haalt u bij Drogisterij.net?

Drogisterij.net is een online drogist en verkoopt producten die te maken hebben met de verzorging. Het assortiment bestaat uit onder andere: Verzorgingsproducten (haarverzorging, gezichtsverzorging enz.), Babyproducten ( babyvoeding, billendoekjes, knuffels enz.), Make -up & accessoires, Parfums, Cadeaus, Gezondheidsproducten ( voeding, vitaminen & supplementen enz.), Huishoudelijke items en meer. Er is zoveel te noemen, maar het zou toch leukeer zijn als u zelf op ontdekking uit gaat. Laat u verrassen!

Wat zegt u van een goodiebag bij inkopen?

De actie die tot nog toe onverkort doorgaat is de ‘Gratis Goodiebag’ actie van Drogisterij.net. Deze actie houdt in dat u bij alle goedgekeurde bestellingen vanaf € 100,- een cadeau krijgt. Dat cadeau is een GRATIS GOODIEBAG met items die een waarde van in totaal € 50,- vertegenwoordigen. Om in aanmerking te komen dient u slechts te bestellen en actiecode “GOODIEBAG” te gebruiken.

 

Schrijf een review