0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

DesignOnline24 weet heel goed wat exclusiviteit inhoudt. DesignOnline24 staat bekend als dé winkel waar u de apartste lounge & designmeubels mag halen. Moet uw huis of kantoor ingericht worden? Dan is een bezoek aan DesignOnline24 zeker de moeite waard. Het assortiment bestaat uit items van topmerken die gegarandeerd de verschillende ruimtes in huis of kantoor vullen. En dat tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast mag u regelmatig ook nog leuke kortingen verwachten. Het is binnenkort Black Friday/Cyber Monday. In verband daarmee is er een actie op zwarte meubelen bij DesignOnline24. Zelfs in hun acties is DesignOnline24 creatief ( Zwarte meubelen actie i.v.m Black Friday). Laat u dus inspireren door de creativiteit en ‘t assortiment bij DesignOnline24 om uw huis/kantoor een andere ‘look’ te geven. 

Actie Zwarte meubelen bij DesignOnline24

Speciaal voor Black Friday heeft DesignOnline24 een heel leuke gelanceerd. Alle zwarte meubelen die voorkomen in het assortiment van DesignOnline24 mag u van 29 november 2019 tot en met 2 december 2019 halen voor 10% MINDER. Natuurlijk is er een ‘catch’ in deze. U gaat de items moeten selecteren en bij het afrekenen de kortingscode: BLACK10 moeten invoeren. Deze handeling garandeert dat u de korting toegekend krijgt. Heeft u het voornemen om een bepaalde ruimte in huis/kantoor in te richten met de kleur zwart als basis? dan is deze kortingsactie zeker eentje die u zal aanspreken.

Dacht u dat deze actie alles was in verband met Black Friday/Cyber Monday? Helemaal niet! Naast deze actie op zwarte meubelen pakt DesignOnline24 ook nog uit met een andere actie. Er is ook nog een kortingsactie waarbij u 5% korting krijgt op het GEHELE assortiment. Ook hier zult een kortingscode moeten invoeren om de korting te mogen genieten. de kortingscode in deze is: BFRIDAY5. **Let u er wel op dat deze 2 kortingsacties niet te combineren zijn. 

DesignOnline24 officieel dealer van topmerken

DesignOnline24 voorziet in betaalbare en leuke designmeubels tegen de beste prijzen. Als er gesproken wordt over designmeubels springen bepaalde merken ongetwijfeld in gedachten waaronder: By-Boo, Kare Design, Pedrali, Zuiver, Eleonora, sitland en anderen. Al deze merken komen voor in ‘t assortiment. Ook is deze zaak officieel gecertificeerd door Webshop Keurmerk. Dat houdt in dat u 3 jaar volledige garantie op de producten geniet. Bezoek dus de komende periode DesignOnline24 en profiteer van de leuke kortingen in veband met Black Friday/Cyber Monday.

Schrijf een review