0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Parfum wordt dagelijks gezet door mensen. Het is gewoon een terugkerende handeling, waardoor de mensen lekker geurend de deur uitgaan. En dat valt op. Uw omgeving merkt er zeker wel iets van en het kan voorkomen dat u vaker complimenten daarvoor krijgt. Maar dan komt de andere kant van ‘t verhaal. Regelmatige parfumdragers moeten dus vaker hun collectie aanvullen en kan toch wel een beetje kosten. Hangt er natuurlijk van af welke soort parfum u gebruikt. Parfum is heel persoonlijk , gezien een ieder zijn/haar eigen smaak heeft. Drogisterij.net heeft naast de welbekende functie van online drogist ook nog een rijke collectie aan parfums. En gezien het Black Friday is…. er een actie op parfums bij Drogisterij.net.

Actie op Parfums bij Drogisterij.net

In verband met Black Friday/Cybermonday worden er elke dag door Drogisterij.net een paar nieuwe acties gelanceerd. Ook parfums worden in de aanbieding gegooid tijdens deze Black Friday periode. Vanaf vandaag tot aan 2 december 2019 gaat u extra lekker geurende dagen tegemoet bij Drogisterij.net. Hoe kan dat zult u zich afvragen? Simpel! Doordat Drogisterij.net ook de totale collectie aan dames- en heren  parfums te plaasten in de aanbieding. Het klopt, ze mogen weg tegen kortingsprijzen.

Dames, bent u bekend met de geur, OLYMPĒA van PACO RABANNE? Of de Cacharel Noa? Lijkt die Jil Sander Sun beter? Het maakt in deze niet uit wat u smaak is, want op ALLE damesparfums krijgt u tussen de 30% tot en met 75% korting tijdens de BLACK FRIDAY actie.

Heren voelt u zich vooral niet uitgesloten. Ook voor de heren zijn ALLE geuren in de aanbieding geplaatst door Drogisterij.net. Geuren zoals Van Gils, Jesus Del Pozo, Axe Black en anderen haalt u ook voor 30% tot en met 75% MINDER in prijs. Twijfel niet en koop vandaag nog in.

Gratis BLACK FRIDAY Goodiebag!

U weet dat Drogisterij.net altijd een paar extra trucjes heeft klaarliggen. Ook tijdens Black Friday bestaat de kans dat u een GRATIS Goodiebag krijgt met gebruik van de daarvoor bestemde actiecode. U doet simpelweg inkopen ter waarde van tenminste € 100,- en gebruikt de code: BLACKFRIDAY bij het verrekenen. U komt dan in aanmerking voor een BLACK FRIDAY Goodiebag (t.w.v. € 50,-). Beter dan dit kan het gewoon niet. 

Schrijf een review