Actie op M-Concept matrassen bij Beddenreus.nl

Geldig vanaf tot

Actie op M-Concept matrassen bij Beddenreus.nl
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Slapen is nodig zodat het lichaam weer op krachten komt. Het is dus enorm van belang dat een middag-of nachtrust met alle comfort genoten wordt. Daar komt Beddenreus.nl in! Deze hebben in voorraad Boxsprings, Bedden, matrassen, Bedbodems, Bedtextiel , Dekbedden & Kussens en Accessoires & kasten. Elk van deze items zal een bijdareg leveren aan een volledige en goede rust. Richt uw slaapruimte in geheel volgens uw smaak en budget in.

13% Korting op M-Concept matrassen bij Beddenreus.nl

Eerst over M-concept matrassen. Wat is zo speciaal aan deze matrassen? Deze matrassen ventileren goed, houden uw bed dus koel en hygiënisch schoon. Ook geniet u goede ondersteuning met de pocketveermatras van M-Concept. Daarnaast zijn er ook diverse hardheden waaruit u kunt kiezen. Bepaal zelf welk matras het best aamsluit aan uw slaapwensen.

U heeft nu een idee wat de matrassen van M-Concept precies doen. De komende dagen zijn er diverse acties waaruit u profijt kunt halen.Morgen, 13 april kunt u bijvoorbeeld al genieten van een 13% korting op M-Concept matrassen. Dat staat bovenop de de actie 2 GRATIS die u ook zal tegenkomen op de site van Beddenreus.nl. De aanbieding van morgen heeft de code: VRIJDAG13 aan verbonden.

Ook het weekend , dus 14 en 15 april geldt een korting van 13% op de M-Concept matrassen. Om te profiteren van de weekendaanbieding moet u de bijbehorende code: DROOMWEEKEND gebruiken. Zorg voor verbetering in uw nachtrust, bestel spoedig uw matras.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Reageer