Accuboormachine als cadeau voor nieuwe Nuon klanten

0 ervaringen

Hoe staat het met uw huidig energiecontract? Zit die aan het eind van de looptijd? Dan wordt het tijd om uit te kijken naar een ander voordelig energiecontract. Een contract die voordelig zal zijn voor uw zak en ook voor het milieu. Dan zal dus ongetwijfeld voor een duurzaam energiecontract moeten kiezen. Er zijn meer als 40 energieleveranciers die u kunnen helpen aan zo een dergelijk energiecontract. Toch zijn er een paar energiebedrijven die u extra kunnen aanbieden. Daarmee wordt bedoeld extra service, scherpe tarieven en mogelijk een presentje. Nuon staat aan top van de lijst die altijd een extra aanbiedt. Gewoon omdat het kan. Wat vindt u bijvoorbeeld van een accuboormachine als cadeau voor nieuwe Nuon klanten? De klussers onder u zullen zeker interesse hebben gezien de voordelen en het cadeau.

Interesse? Meldt u zich dan aan voor deze deal. Dat is zeer eenvoudig gedaan. Het berekenen van uw energiekosten vergt niet veel tijd. Op basis van gegevens zoals uw postcode + huisnummer en het energieverbruik ontdekt u al snel welke deal het voordeligst is voor uw situatie.

Overstap naar Nuon levert accuboormachine als cadeau op

Klussen in en rondom het huis gaat veel makkelijker met de juiste tools. Een klusser kent de waarde van hulpmiddelen en gaat altijd op zoek naar goede tools. Nuon wilt in dit geval de klusser een handje helpen door een gratis accuboormachine aan te geven als cadeau bij de overstap. In dit geval betreft het de overstap naar een eenjarig energiecontract van Nuon voor groene stroom & gas. U krijgt na een goede afronding van de deal de Bosch Easydrill 1200 geheel gratis toegestuurd. Deze drill is lekker handig in gebruik en zal het klussen vergemakkelijken. Het is zo kundig in elkaar gezet waarbij er zelfs een werklamp in is geïntegreerd voor het klaren van klussen in het donker. U krijgt bij deze set ook nog 2 Li-Ion accu’s en ook nog een 38-delige schroefbit/ratelset.

 

De Bosch Easydrill 1200

In de winkel gaat u deze Bosch Easydrill vinden voor niet minder dan €139,95. Stap u over naar Nuon en kiest u een eenjarig contract? Dan krijgt u deze dan geheel kosteloos. Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste eigenschappen:

  • Deze boor kent maar liefst 15 draaimomenten plus een boorstand;
  • Batterijcapaciteit van 1500 mAh;
  • Standen op het draaimoment zijn 21+1;
  • Planeetwieldrijfwerk die op een hoog vermogen draait;
  • Voortdurend gebruiksklaar, geen geheugeneffect en zelfontlading;
  • Ingebouwde Syneon-chip. Met deze slimme regeling wordt energie op een juiste manier gebruikt. De Bosch Easydrill is zeer energiezuinig, maar blijft een hoog uithuodingsvermogen tonen. 

Wilt u een nog uitgebreidere versie van deze set geheel gratis krijgen? Dan moet u dan voor het driejarig Nuon contract gaan. U krijgt dan de een nog uitgebreidere set met Bosch gereedschap.

Voordelen van het eenjarig Nuon energiecontract

Het Nuon eenjarig contract is er eentje met tal van voordelen. Als eerst staan uw energietarieven vast voor de duur van 1 jaar (12 maanden). Er is dan duidelijkheid over het te betalen bedrag per maand voor stroom (kWh) en gas (m³). Verrassingen krijgt u dus niet als het gaat om uw energiefactuur. Nuon regelt daarnaast ook nog de overstap voor u. Op het moment dat u voldoet aan de voorwaarden en aangeeft te willen overstappen, wordt de overstap u uit handen genomen. Ga dus voor een Accuboormachine als cadeau voor nieuwe Nuon klant.

Aanmelden en overstappen

Het aanmelden voor deze deal gaat heel simpel. De energievergelijker op de site van aanbiedingen.com brengt u in contact met tal van energieleveranciers en hun energie aanbiedingen. Alle deals kunt u dan onder een vergrootglas plaatsen en de beste op basis van uw situatie kiezen. Ga ervoor en bespaar tot wel honderden euro’s op jaarbasis. Op het moment dat u zich heeft aangemeld voor deze specifieke deal krijgt u een bevestiging. Binnen vier tot zes weken krijgt u dan een vouchercode om uw accuboormachine te bestellen( wordt tot aan huis geleverd). Maak gebruik van de extra voordelen zoals deze.

 

Schrijf een review