Aankomende prijspakkers bij Drogisterij.net

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

De komende weken staat Drogisterij.net weer op scherp als het gaat om het verkopen van diverse producten tegen kortingsprijzen. Deze zaak weet altijd hoe de klanten te verrassen. Bent u al bekend met Drogisterij.net? Ja? Dan weet u al wat u mag verwachten. Nog niet bekend met Drogisterij.net? Maak dan nader kennis met dé online drogist bij uitstek. Als het gaat om ‘Health & Beauty’, is deze zaak zeker de plek om uw producten vandaan te halen. Ook voor de schoonmaak thuis of voor wasmiddelen is deze zaak zeker goed gesorteerd. Bekijk de aankomende prijspakkers bij Drogisterij.net en besluit als u ook gebruik wilt maken van deze deals op verschillende producten. 

Aankomende prijspakkers bij Drogisterij.net

Zoals ze vaker doen heeft Drogisterij.net gedurende de komende weken weer een paar leuke en voordelige deals op schema staan. De eerste actie duurt tot en met 9 februari 2020 en geldt op de producten Modifast Intensive LCD (Milkshake die een handje helpt bij weight loss), Protein Shape ( lekkere, gezonde milkshake boordevol eiwitten) en ook andere Supplementen. U krijgt een korting van 25% op deze producten tot en met 9 februari 2020. Dat is deel 1 van de aankomende prijspakkers.

Nu naar deel 2 van de prijspakkers bij Drogisterij.net. Deze actie zal lopen van 10 februari tot en met 23 februari 2020. Gedurende deze periode zal u 25% korting genieten op Weight Care producten. De Weight Care producten zijn speciaal gemaakt om u te helpen bij het aanhouden van een bepaalde balans in uw gewicht, zonder minder lekker te eten of snacken. Deze lijn heeft bijvoorbeeld Maaltijdrepen van verschillende smaken, Drinkmaaltijden, Snack Paprika Chips, Snack Zeezout Chips, Maaltijdmuesli en tal van andere producten. Met de producten van Weight Care zult u ervaren hoe het is om op een gezonde manier af te vallen. En u zult toch kunnen genieten van lekkers.

Drogisterij.net heeft altijd wel een voordeelactie!

U bent altijd welkom om te shoppen bij Drogisterij.net. Om het allemaal leuk en voordelig te maken heeft Drogisterij.net altijd wel een voordeelactie. De jaardeals zijn er nog altijd, waarbij u in 1 keer alles voor ’t geheel jaar kunt halen. Daarnaast krijgt u bij het besteden van minimaal € 60,-, een GOODIEBAG t.w.v. € 50,-. Natuurlijk gaat u de actiecode: GOODIEBAG voor moeten gebruiken.

Is de bestelwaarde van uw producten tenminste € 35,-? Dan mag u binnen NL GRATIS bezorging verwachten. dat hoort er gewoon bij, en als het voor 22:00 uur is besteld krijgt u het ook nog de volgende werkdag in huis. Dit soort van acties ontdekt u ook via aanbiedingen.com, dus het is aan te raden om deze website elke dag te volgen. U weet maar nooit, misschien ligt een aantrekkelijk voordeel klaar voor u vandaag of morgen.

Schrijf een review