0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 0%

Op zoek naar een leuke bezigheid voor het gezin, de familie of gewoon uw vriendengroep? Dat zou zeer ideaal zijn om de gezelligheid in te houden of een bepaald verband te kweken. Wat denkt u van een leuk spel? Heel leuk hè? Lekker de gezellighied, strategische uitdaging, de spanning of juist ontspanning genieten. Of gewoon een combinatie van dit alles. In elk geval is een ieder wel te vinden voor een leuk spel met inhoud. Natuurlijk moet u wel weten waar u dergelijke spellen haalt. Een plaats war u deze spellen gegarandeerd kunt halen is bij 999Games. Deze zaak staat bekend om het assortiment aan Spellen, Puzzels, Cadeaukaarten verkoop en meer. Alles tegen heel scherpe prijzen. Ook mag u om de zoveel tijd profiteren van leuke kortingsacties. Een goed voorbeeld is de lopende 999Games actie waarbij u een GRATIS spel t.w.v. € 15,- krijgt bij bestellingen vanaf € 20,-.  Haal uw voordeel uit. 

999Games actie: Gratis spel (t.w.v. € 15,-) bij bestellingen vanaf € 20,-

Zoals aangegeven is 999Games dé webshop om uw spellen, puzzels, cadeaukaarten en overige zaken ( experimenteersets, merchandise & mini uitbreidingen) te bestellen. Daarvoor heeft genoeg om uit te kiezen. In principe mag u nú al bestellen en het weekend bijvoorbeeld goed inluiden met een stevige spelmiddag. 999Games.nl probeert het altijd creatief te houden en heeft al wel een nieuw spel in het verschiet liggen of een ander aangename verrassing. De komende periode (t/m 22 november 2019) is er weer een verrassing voor de bezoekers van de webwinkel.

Indien u een bestelling plaatst vanaf € 20,- krijgt u een spel erbij die een waarde heeft van niet minder dan € 15,-. Wat een verrassing! En een terechte verrassing ook, want het blijftv een verrassing welk spel u krijgt. Na een goedgekeurde aankoop van tenminste € 20,-, verschijnt het verrassingsspel automatisch in uw winkelwagen. Doe dus uw inkopen online bij 999Games ( spellen of puzzels) en ontvang uw verrassingsspel GRATIS erbij.

 

Voorwaarden van deze actie

Aan elke actie zijn er een paar voorwaarden verbonden. Ook bij deze dus. Een paar van de voorwaarden die zijn verbonden aan deze actie zijn:

  • U krijgt per bestelling van € 20,- ( excl. verzendkosten) geeft recht op 1 GRATIS spel;
  • Het uitkiezen van een gratis spel naar keus is niet mogelijk;
  • Deze actie is niet geldig op cadeaukaarten van 999Games.nl;
  • Deze actie loopt door tot en met 22 november 2019, tijd 22.00 uur;
  • Geen inruil mogelijk van het gratis spel (ook al heeft u deze al thuis);
  • Geen mogelijkheid om het gratis spel in te ruilen tegen geld of cadeaubonnen.

Dit zijn een paar van de voorwaarden om mee te doen aan deze actie. 999Games heeft ten doel u een plezierige tijd te bezorgen in groter verband. Maakt u dus gretig gebruik van deze actie en beleef leuke spel/puzzeldagen.

Schrijf een review