8% Korting op ALLES bij Beddenreus.nl

Geldig vanaf tot

8% Korting op ALLES bij Beddenreus.nl
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Een goede nachtrust, daar is gen prijs teveel voor. Iedereen zal zeker alles aandoen om te zorgen dat de nachtrust onder ideale omstandigheden geschiedt. En om zo een milieu te creëren heeft u soms wel advies nodig. Ook met uw keus van producten. Beddenreus helpt u een gezonde, goede nachtrust genieten. De kennis die Beddenreus bezit in combinatie met de producten geven op 100% rust. Na het opstaan zult u zich daardoor ook helemaal fit voelen. Beddenreus geeft met haar producten uw slaapruimte een trendy look en ook een knus gevoel. Laat uw slaapruimte over aan Beddenreus, ze vullen het.

Wat komt voor in het assortiment van Beddenreus?

Beddenreus zorgt ervoor dat hun collectie altijd top is als het gaat om slaapgerei. Ze houden het assortiment uniek, fris en helemaal bij de tijd. U vindt er bijvoorbeeld matrassen, ledikanten , bedbodems, boxsprings, kledingkasten en bijbehorende bijmeubelen( hockers & nachtkasjes). Daarnaast heeft u voor de beleding van het bed ook ruime keus aan beddengoed en andere accessoires. Vaker zijn de seizoensgebonden en houden u dus in de sfeer van het seizoen. Beddenreus zorgt voor de kwalitatieve invulling van uw slaapruimte.

Beddenreus staat voor u klaar!

Het bestellen van producten via Beddenreus is eenvoudig. U kunt het assortiment op uw tijd bekijken via de webshop of langslopen in de fysieke winkels. Daarbij kunt u aldaar de overzichtelijk getoonde producten zien en testen. Lig proef op de verschillende matrassen en bedden. Dan heeft u een beter gevoel van hetgeen ze bedoelen met een goede nachtrust. U kunt dan ter plekke bestellen. Wilt u toch even wachten op een aanbieding voor extra korting? Geen probleem. U heeft alsnog de mogelijkheid dat online te doen.

8% Korting op ALLES bij Beddenreus.nl

De komende dagen en wel tot aan 26 mei 2019 mag u profiteren van een echte actie. Met gebruik van de promotiecode ‘vakantie’ krijgt u een 8% korting bij alle online aankopen. Laat deze actie u niet voorbij gaan. Denk eens aan de besparing indien u een hele slaapruimte wilt opzetten of als u nieuw beddengoed voor het gezin wilt kopen. Niet wachten, bestel voor 26 mei.

Reageer