7,5% Thuisblijfkorting bij Hairandbeautyonline.com!

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

7,5% Thuisblijfkorting bij Hairandbeautyonline.com! Dat krijgt u van Hairandbeautyonline.com wanneer u THUIS BLIJFT en besteld. Nu is het zeker aanbevolen om zo MIN als mogelijk uit huis te gaan. Blijf liever thuis in uw vertrouwde & veilige omgeving. Echter gaat het leven wel verder, dus hebben mensen spullen nodig. Hairandbeautyonline.com heeft bijvoorbeeld een heel groot klantenbestand en wilt deze zeker niet teleurtellen door de winkels te sluiten. Gelukkig is er een modus. Shop online bij Hairandbeautyonline.com en ontloop de optie om uit huis te gaan. Bestellingen online worden namelijk de komende dagen beloond met een 7,5% Thuisblijfkorting bij Hairandbeautyonline.com. Ontdek hoe het zal werken. 

7,5% Thuisblijfkorting bij Hairandbeautyonline.com!

Hairandbeautyonline.com is d√© shop die u online bedient van alles dat met onder andere Styling, Care, Beauty, Tools, Hair Dye en Gifts (Cadeaus) te maken heeft. Hairandbeautyonline heeft graag nauw en persoonlijk contact met haar klanten , maar gezien deze moeilijke tijd is ‘social distancing’ het beste om toe te passen. Nu bestaat de optie om thuis te zitten en online te shoppen.

Indien u dat doet bij Hairandbeautyonline wordt u beloond met een 7,5% Thuisblijfkorting, omdat u thuis bent gebleven en gehoor hebt gegeven aan de oproep. Alle thuisblijvers en binnenblijvers krijgen bij online shoppen 7,5% korting op hun algehele bestelling. Elk item dat voorkomt in het assortiment van Hairandbeautyonline¬† doet mee. Gebruik de code: ‘DANKUWEL’ bij het afrekenen en de korting wordt automatisch verwerkt.

Hairandbeautyonline voor meer dan alleen haarproducten

Het assortiment van Hairandbeautyonline bestaat uit de meeste, beste en goedkoopste haarproducten. Vanaf 2010 mag u reken op Hairandbeautyonline die u niet alleen de welbekende, maar ook minder bekende (proffesionele) merken brengt tegen scherpe prijzen. Kies uit een assortiment bestaande uit er dan 13.000 haarproducten( 130 verschillende merken), van gel, wax, haarspray naar mousse, kammen, scharen, handschoenen, scheerproducten, haarverf en andere professionele tools. Ook als u een cadeau wilt aanschaffen, kunt u de speciale sectie kijken en bestellen. Ook op deze krijgt u een nu 7,5% korting bij online bestelling. Nu staat de Ted Sparks SPRING COLLECTIE bijvoorbeeld al online. Reden om de totale collectie te bekijken en te ontdekken wat voor nieuws er meer te halen valt.

Aanbiedingen.com ondersteunt in deze tijd extra de initiatieven van winkels die online shoppen uitoefenen. Iedereen wordt op deze manier beschermt, van de besteller tot aan de bezorger. Doe het en laten we samen deze onzichtbare vijand verslaan!

Schrijf een review