68% Korting bij bezoek Thermen Bussloo en Thermen Soesterberg

Geldig vanaf tot

68% Korting bij bezoek Thermen Bussloo en Thermen Soesterberg
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Uitjekrant.nl, zegt de naam u iets? Helemaal niet? Maakt u dan kennis met dé website die u de beste Dagjes Uit, Avondjes uit en Nachtjes weg kan bezorgen. Dat gewoon omdat ze u een beetje willen laten bijkomen van alle stress die u dagelijks doormaakt. Vooral de Wellness arrangementen zijn heel verkwikkend om even bij te komen of te herladen zo te noemen. Die zijn er zeker wel te vinden bij Uitjekrant.nl. Op dit moment zijn er zelfs 2 Wellness arrangementen die byzonder voordelig uitkomen. Leest u mee en laat u inspireren!

Hoge korting bij bezoek sauna’s Thermen Bussloo en Thermen Soesterberg (68%)

Thermen Soesterberg heeft de komende periode een exclusieve actie. Bestel uw ticket vandaag nog om een bezoek te brengen aan Thermen Soesterberg voor slechts € 11,00 ( exclusief € 1,50 transactiekosten). U mag op lokatie genieten van verschillende sauna’s, rustruimten, baden, en ook restaurants. Zulke bezoekjes doen u als herboren voelen. Normaal gesproken betaalt u ongeveer € 34,50 voor zo een Dagje uit. Na de aankoop van uw tickets heeft u tot 3 maanden de tijd om het te verzilveren (uiterste datum 30 september 2018).

Ook voor Thermen Bussloo geldt dezelfde actie. In plaats van € 34,50 betaalt u dus slechts € 11,00. Dit bedrag is natuurlijk ook exclusief de toeslag die er betaalt moet worden op de vrijdag, zaterdag en zondag ( € 2,95). U zal zeker genieten van de sauna’s, restaurants en andere gelegenheden . En met deze prijs moet u best wel snel wezen. Vol = Vol. U mag uw ticket verzilveren tot en met 30 september 2018.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

68% Korting bij bezoek Thermen Bussloo en Thermen Soesterberg
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer